Όποιος κάνει share σ’ αυτό το βίντεο, θα λάβει πρόστιμο 30.000 ευρώ!

Χαμός με το νέο τραγούδι της Λιβανέζας τραγουδίστριας Μύριαμ Κλινκ

H Μύριαμ Κλινκ, μια Λιβανέζα τραγουδίστρια- μοντέλο, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για την… «επίτευξη ενός γκολ». Όποιος Λιβανέζος δει ή κάνει share στα προφίλ του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το συγκεκριμένο τραγούδι, με το βίντεο κλιπ του, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ!

Στο επίμαχο βίντεο, η Κλινκ είναι ντυμένη προκλητικά και κοιτάει με…νόημα την κάμερα. Το τραγούδι ονομάζεται «Βάλε μου ένα γκολ» και οι στίχοι του είναι ιδιαίτεροι και σκανδαλώδεις για τα δεδομένα της χώρας της τραγουδίστριας.

Ο υπουργός πληροφοριών του Λιβάνου δήλωσε ότι «αποφασίστηκε η απόσυρση του βίντεο από όλα τα ΜΜΕ, ακόμα κι από το διαδίκτυο. Το βίντεο αυτό είναι αναξιοπρεπές και όποιος το διαμοιράσει, θα έχει ποινή 50.000 λιβανέζικων λιρών (περίπου 30.000 ευρώ)».

Το τραγούδι, όπως και το βίντεο κλιπ του, έχει σοκάρει μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Λιβάνου.

Η τραγουδίστρια είναι «στο μάτι» των αρχών ήδη, καθώς στο παρελθόν πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ τραγουδιού που έκανε κριτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας της.

 Η ίδια η Κλινκ, πάντως, αντιμετωπίζει χαριτωμένα τον σάλο που ξέσπασε εναντίον της, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter: «Όλη αυτή η προσοχή για ΕΜΕΝΑ; Χιχιχι ευχαριστώ Λίβανε»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top