Ένας στρατός φυλάει τον σπάταλο Τραμπ και τους παρατρεχάμενους του!

Τον κούκο αηδόνι θα πληρώσουν οι αμερικανοί φορολογούμενοι

Πολύ ακριβά φαίνεται πως κοστίζει στους αμερικανούς φορολογούμενους η προστασία της πολυμελούς οικογένειας Τραμπ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN.

Πάνω από 20 άτομα φρουρούν τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τους έμπιστους και τους παρατρεχάμενους του Τραμπ, που ζουν χλιδάτα και ταξιδεύουν συνεχώς. Το κόστος για την προστασία τους μπορεί να αποδειχτεί επικό!

Οι συνεχείς διαδηλώσεις έξω από τον πύργο Τραμπ σημαίνουν έξτρα περιφρούρηση,γι' αυτό οι υπηρεσίες ασφάλειας σκέφτονται να νοικιάσουν έναν ολόκληρο όροφο εκεί. Το νοίκι των 6 εκατ. δολαρίων θα πάει στον ιδιοκτήτη του κτιρίου, δηλαδή στον ίδιο τον Τραμπ!

Επιπλέον, κάθε φορά που ένας πρόεδρος απογειώνεται, πάνε μαζί του 300 άτομα. Ομάδες προσωπικής ασφάλειας, κρούσης, μυστικών υπηρεσιών, παρακολούθησης, εκτάκτων αναγκών, στρατιωτική υποστήριξη κλπ. Το κόστος είναι δύσκολο να καθοριστεί.

Στο μεταξύ ο πλανητάρχης επιδίδεται στην ... πυρόσβεση. Απαντά στις κατηγορίες ότι φιμώνει τον τύπο... και πήγε να μαζέψει τη γκάφα που έκανε σε ομιλία του για την εγκληματικότητα και τους μετανάστες. «Δείτε τι έγινε στη Σουηδία! Που; Στη Σουηδία; Δέχθηκαν μεγάλο αριθμό μεταναστών. Έχουν προβλήματα που δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν», είπε ο Τραμπ και όλοι αναρωτήθηκαν τι έγινε στην χώρα! Η σουηδική πρεσβεία ζήτησε διευκρινίσεις. «Είδα ένα ρεπορτάζ στο Fox για τους μετανάστες εκεί», ήταν η προεδρική εξήγηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top