Μέλι στάζει ο Τραμπ για τη Μελάνια! «Είναι σπουδαία εκπρόσωπος αυτής της χώρας»

Η Μελάνια, δειλά- δειλά, άρχισε να ασκεί τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Μέλι στάζει ο Τραμπ για τη Μελάνια! «Είναι σπουδαία εκπρό

Άργησε αλλά τα κατάφερε η Μελάνια και τελικά, δειλά- δειλά άρχισε να ασκεί τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Υποδέχτηκε πρόσωπα απ’ τον παγκόσμιο πολιτικό χώρο, αποκάλυψε ότι θα διατηρήσει τους κήπους του Λευκού Οίκου, στα βήματα που χάραξε η Μισέλ Ομπάμα και έκανε μια πρόσληψη στο γραφείο της. Άρχισε, δηλαδή, να έχει πιο ενεργητικό ρόλο στα πολιτικά – κι όχι μόνο – δρώμενα των ΗΠΑ.

Παρ’ όλ’ αυτά, τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μελάνια να είναι δυστυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της συνεχίζουν, παράλληλα με «ανασκαφές» φωτογραφήσεων του παρελθόντος της.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, ο Τραμπ, σε συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς θα κάνει η Μελάνια προσωπικά για τη χώρα, ήταν κάθετος:  

«Πιστεύω ότι η Μελάνια θα είναι εξαιρετική. Την απασχολούν πολύ τα θέματα που αφορούν την γυναίκα, οι γυναικείες δυσκολίες. Είναι μια ένθερμη υποστηρίκτριά τους. Θεωρώ ότι είναι σπουδαία εκπρόσωπός τους. Πιστεύω ότι θα είναι μια σπουδαία εκπρόσωπος αυτής της χώρας. Και συμβαίνουν αστεία πράγματα. Της φέρονται άδικα, τα πράγματα που λένε... εγώ την ξέρω εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος, ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο. Τα πήγε πολύ καλά. Θέλει να γυρνάει σπίτι της το βράδυ και δεν θέλει καν να βγαίνει έξω. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την ιδιωτικότητα. Είναι μια προσωπικότητα με υψηλή ποιότητα και αυτά που λένε είναι τόσο άδικα».

 

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι η Μελάνια, ακόμα κι όταν δούλευε ως μοντέλο, δεν ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο, πόσο μάλλον τώρα, που ο ιδιαίτερα προβεβλημένος ρόλος της Πρώτης Κυρίας την κάνει να νιώθει πραγματικά άβολα. 

«Νομίζω ότι θα είναι μια φανταστική Πρώτη Κυρία. Θα γίνει μια εκπληκτική εκπρόσωπος των γυναικών και των ανθρώπων, με τη συνεργασία και τη βοήθεια της Ιβάνκα, που είναι ένα επίσης καταπληκτικό πρόσωπο και μια υπέροχη, υπέροχη γυναίκα. Και αυτό δεν τα κάνουν για τα λεφτά, δεν το κάνουν για να λάβουν κάτι ως αντάλλαγμα», πρόσθεσε. 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι έχει δημιουργήσει ένα νέο συμβούλιο για να προωθήσει τις γυναίκες που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα. «Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την κόρη μου», σημείωσε, χωρίς να αποκλείει ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα σε Μελάνια και Ιβάνκα.

Η Ιβάνκα, πάλι, τον …χαβά της! Η κόρη του προέδρου δημοσιεύει αδιάκοπα φωτογραφίες από τον Λευκό Οίκο και συναντά ηγέτες απ’ όλον τον κόσμο, στο πλευρό του πατέρα της, δείχνοντας σε όλους ποιος κάνει αληθινό «κουμάντο».   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top