ΞΕΦΥΓΕ από ζευγάρι βιαστών- δολοφόνων, εξομολογείται και ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

Η τρομερή ιστορία της Κέιτ Μόιρ

Το χειρότερο ζευγάρι κατά συρροή δολοφόνων, που ζούσε και «μεσουρανούσε» τη δεκαετία του ’80, απήγαγε και βίασε 4 γυναίκες στο Περθ της Αυστραλίας.

Η Κάθριν και ο Ντέιβιντ Μπίρνι συνελήφθησαν μόνο όταν το 5ο θύμα τους, η Κέιτ Μόιρ, απέδρασε από το σπίτι των σαδιστών δολοφόνων το 1986. Η Μόιρ, μόλις 17 ετών όταν απήχθη, ήταν μονίμως δεμένη με αλυσίδες στο κρεβάτι και βιαζόταν συστηματικά.

Όλα άρχισαν όταν η «πολύ μεθυσμένη έφηβη», όπως λέει η ίδια, δέχτηκε να την πάει σπίτι της ένα ζευγάρι, μετά από έξοδο με φίλους της. Τώρα είναι 47 και αποκάλυψε όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες της απαγωγής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Murder Uncovered».

Θυμάται ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσε κώδικες και σήματα για να συνεννοηθεί, κυρίως όταν έβρισκαν το επόμενο θύμα τους.

«Ο Ντέιβιντ ήταν η μαριονέτα και η Κάθριν ο χειριστής. Ξέρεις ότι πρόκειται να πεθάνεις αλλά δεν παραδέχεσαι στον εαυτό σου και απλά το ζεις» συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Κέιτ.

Η Μόιρ συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Στη συνέχεια, λέει ότι κατάφερε να ξεφύγει από ένα παράθυρο και να τρέξει για να σωθεί. Δεν ήξερε καν ότι το φρικιαστικό αυτό ζευγάρι είχε ήδη σκοτώσει άλλες 4 κοπέλες, τις Σουζάνα Κάντι, 15, Ντενίζ Μπράουν 21, Μαίρη Νέιλσον, 22, και Νολίν Πάτερσον 31, λίγες, μόλις, εβδομάδες πριν απαγάγουν την ίδια.

Η Κέιτ ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και η οικογένεια Μπίρνι καταδικάστηκε σε ισόβεια κάθειρξη. Ο Ντέιβιντ κρεμάστηκε στο κελί του. Η Κάθριν μπορεί και να αποφυλακιστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, Πολ Φέργκιουσον, είπε στην εκπομπή ότι η αποφυλάκισή της θα ήταν εγκληματική. «Η γυναίκα αυτή δεν αξίζει ούτε μία ημέρα ελευθερίας» υποστηρίζει κάθετα.

Οι Μπίρνι σε φωτογραφίες τους από τα δικαστήρια

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top