H πορνοστάρ Τερέζα Μέι- ΝΑ πώς σου βγαίνει τ’ όνομα

Ένα λάθος του Λευκού Οίκου ήταν η αφορμή για σχόλια

 

Έξαλλοι οι Βρετανοί με ένα ορθογραφικό λάθος στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για την επίσκεψη της Τερέζα Μέι στις ΗΠΑ.

Στην ανακοίνωση, το μικρό όνομα της Μέι είναι γραμμένο λάθος, όχι μία αλλά τρεις φορές! Συγκεκριμένα, αντί για Theresa May, όπως γράφεται κανονικά το όνομά της, η ανακοίνωση έγραφε Teresa May, έλειπε, δηλαδή, ένα γράμμα. Και, φυσικά, τα βρετανικά ΜΜΕ βρήκαν αφορμή να οργιάσουν!

«Μάλλον το προσωπικό του Λευκού Οίκου επηρεάστηκε από τη φήμη μιας γυναίκας που έχει παρόμοιο όνομα με αυτό της Βρετανίδας πρωθυπουργού. Πρόκειται για την Αγία Τερέζα της Καλκούτα, που είναι γνωστή ως Μητέρα Τερέζα», αναφέρει ειρωνικά ο Guardian. «Προφανώς, το προσωπικό δεν βοηθήθηκε και από το γεγονός ότι το όνομα δεν είναι τόσο δημοφιλές στις ΗΠΑ. Το όνομα Theresa δεν βρίσκεται στη λίστα με τα 1.000 πιο δημοφιλή ονόματα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 2011», έγραφε επίσης το δημοσίευμα.

Στο παιχνίδι μπήκε και η Independent, κάνοντας...αποκαλυπτήρια! Αφού έγραψε για «γκάφα λίγο πριν η πρωθυπουργός μιλήσει για τις "ειδικές σχέσεις" Βρετανίας - ΗΠΑ», έριξε λάδι στη φωτιά, παρατηρώντας ότι «το προσωπικό του Ντόναλντ Τραμπ έχασε ένα γράμμα από το όνομα της Μέι. Teresa May είναι το όνομα ενός πρώην τοπ μόντελ και πορνοστάρ, η οποία πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το "Λευκός Οίκος: Το σέξι βίντεο"». 

Η πορνοστάρ Τερέζα Μέι. Ε, δεν τις μπερδεύεις κιόλας!



Πάντως, όπως σημειώνουν και οι δύο έγκυρες εφημερίδες, αργότερα το λάθος διορθώθηκε από τον ίδιο τον Λευκό Οίκο, όμως ήταν ήδη αργά. 



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top