Η σύμβουλος του Τραμπ έριξε μπουνιές στον επίσημο χορό ορκωμοσίας του Πλανητάρχη

Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κελιάν Κόνγουεϊ-Τους έδειξε τι πάει να πει κροσέ

Δυναμικά… δράση ανέλαβε η σύμβουλος του Τραμπ, πριν καλά καλά ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ προλάβει να καθίσει στο οβάλ γραφείο.

Για την Κελιάν Κόνγουεϊ ο λόγος, η οποία μέχρι σήμερα ήταν γνωστή για το… επιθετικό της χαμόγελο και τον τρόπο με τον οποίο περνούσε στην αντεπίθεση όταν κάποιος δημοσιογράφος ή πολιτικός αντίπαλος την στρίμωχνε, λέγοντας κάτι που δεν την βολεύει.

Μετά τον επίσημο χορό της ορκωμοσίας όμως, η σύμβουλος του Τραμπ έγινε γνωστή και για τα… κροσέ της, αφού δεν δίστασε να παίξει μπουνιές!

Ναι καλά διαβάσατε. Το απίστευτο περιστατικό, περιέγραψε δημοσιογράφος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή, δυο άντρες από το περιβάλλον της συμβούλου του Τραμπ ήρθαν στα χέρια, ενώ δεν έδειχναν διατεθειμένοι να σταματήσουν.

Τότε ήταν που έκανε δυναμική έφοδο η Κόνγουεϊ, η οποία μπήκε στη μέση και έριξε γροθιές στον έναν από τους δυο.

Διαβάστε παρακάτω πως περιέγραψε τον καυγά ο οικονομικός συντάκτης του (φιλορεπουμπλικανικού) "Fox News", στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Στην αρχή ο Γκασπαρίνο γράφει στο post του ότι μια ομάδα «αναρχικών» πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τον ίδιο κι έναν φίλο έξω απ’ το κτίριο και μετά συνέβη «κάτι ακόμη πιο τρελό»:

Μέσα στο χορό βλέπουμε δύο τύπους με σμόκιν να καβγαδίζουν. Και τότε έρχεται ξαφνικά απ’ το πουθενά η σύμβουλος του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, κι αρχίζει να ρίχνει μερικές γροθιές στον έναν απ’ τους δύο τύπους. Το όλο σκηνικό κράτησε κάνα-δυο λεπτά, κανένας δεν τραυματίστηκε, εκτός ίσως απ’ τον τύπο που τον χτύπησε. Τώρα ξέρω γιατί την προσέλαβε ο Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top