Ο Τραμπ κάνει όργια με πόρνες και βεβηλώνει το κρεβάτι του Ομπάμα-Το ροζ υλικό που έχουν οι Ρώσοι

Η έκθεση-φωτιά 35 σελίδων Βρετανού κατασκόπου που έχει προκαλέσει σάλο

Ροζ υλικό του Τραμπ με όργια έχουν οι Ρώσοι

Δεν πρόλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ να πατήσει καλά καλά το πόδι του στον Λευκό Οίκο, και οι… ροζ αποκαλύψεις για το παρελθόν του άρχισαν να παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Όπως υποστηρίζει το CNN, οι Ρώσοι έχουν τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ στο… χέρι, καθώς στην διάθεση τους υπάρχει ροζ video του Τραμπ από την περίοδο του 2013, όπου επιδίδεται σε όργια με πόρνες, σε ξενοδοχείο της Μόσχας.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η έκθεση-«φωτιά» 35 σελίδων, την οποία παρέδωσε Βρετανός κατάσκοπος.

Τα στελέχη των αμερικανικών υπηρεσιών με την σειρά τους, παρέδωσαν την εν λόγω έκθεη στον Ντόναλντ Τραμπ, ενημερώνοντας τον την περασμένη Παρασκευή για το περιεχόμενο της.

Μάλιστα σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Βρετανός κατάσκοπος χαρακτηρίζεται «αξιόπιστος» από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

TO ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ

Εκτός από τα όργια του Τραμπ, στην έκθεση των συνολικά 35 σελίδων (οι 2 εκ των οποίων περιέχουν το ροζ περιεχόμενο), αναφέρεται και άλλη μια… juicy λεπτομέρεια, καθώς όλα αυτά έγιναν στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο κρεβάτι που κάποτε είχε μείνει και ο Μπάρακ Ομπάμα, τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τον Guardian το υλικό έχει καταγραφεί το Νοέμβριο του 2013 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη Μόσχα προκειμένου να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη Miss Universe.

Σε ένα απόσπασμα, το έγγραφο που έχουν στην διάθεσή τους οι αμερικανικές υπηρεσίες αναφέρει:

 

«Όμως, υπάρχουν κι άλλες οπτικές της εμπλοκής του Τραμπ με τις ρωσικές αρχές. Μία από αυτές, που απέδωσε καρπούς γι' αυτούς, ήταν να ερευνήσουν τις προσωπικές εμμονές και σεξουαλικές διαστροφές του Τραμπ, ώστε να αποκτήσουν "Kompromat", υλικό «ικανό για συμβιβασμό», ώστε να τον εκβιάσουν. Σύμφωνα με την «Πηγή D», όπου αυτός/-ή ήταν παρών/-ούσα το ταξίδι του Τραμπ στην Μόσχα περιελάμβανε την ενοικίαση της προεδρικής σουίτας του ξενοδοχείου Ritz Carlton Hotel, όπου εκείνος ήξερε πως είχαν μείνει ο πρόεδρος και η κυρία Ομπάμα (τους οποίους μισούσε) κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην ρωσική πρωτεύουσα, και η βεβήλωση του κρεβατιού όπου εκείνοι είχαν κοιμηθεί, με το να προσλάβει έναν αριθμό ιερόδουλων, ώστε να του παρουσιάσουν ένα σόου "χρυσά ντουζ" (να ουρούν). Το ξενοδοχείο είναι γνωστό ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών υπηρεσιών, με μικρόφωνα και μικροκάμερες παντού, ώστε να καταγράφεται ό,τι επιθυμούν.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται, ακόμα, ότι υπήρχε ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του Τραμπ με στενούς συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν και υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης.

Ωστόσο η ιστοσελίδα Buzzfeed η οποία πρώτη δημοσίευσε ολόκληρη την έκθεση σημειώνει ότι δεν κατάφερε να επιβεβαίωσει την εγκυρότητά της ενώ διεθνή ΜΜΕ παρατηρούν ότι περιέχει και εξόφθαλμα λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Μέσω του Twitter του, ο Τραμπ δεν άφησε αυτά τα δημοσιεύματα να πέσουν κάτω, αναφέροντας πως είναι:

«Ψεύτικα νέα - είναι ένα πλήρες πολιτικό κυνήγι μαγισσών».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top