ΧΑΘΗΚΕ από τα ραντάρ ρωσικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες -Πιθανόν έχει συντριβεί!

Είχε προορισμό τη Συρία

ΧΑΘΗΚΕ από τα ραντάρ ρωσικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες -Πιθανόν έχει συντριβεί!

Λίγες μέρες πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016… οι δυσάρεστες ειδήσεις ανά τον κόσμο δεν έχουν τέλος. Το πρωί της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου, ένα αεροσκάφος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας τύπου Τουπόλεφ (ΤU-154), με 91 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σότσι. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να έχει  συντριβεί στα βουνά της περιοχής του Κρασνοντάρ, στο νότιο τμήμα της χώρας, ανέφερε πηγή των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας.

«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Είναι πολύ πιθανόν να έχει συντριβεί στην ορεινή περιοχή του Κρασνοντάρ» δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 91 άτομα, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Sputnik. Πηγή του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων δήλωσε πως το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Λαττάκεια της Συρίας.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουμε, 91 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων μουσικοί και δημοσιογράφοι, επέβαιναν στο αεροπλάνο» ανέφερε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο RIA Novosti.

Συνεργεία διάσωσης έχουν σπεύσει στην περιοχή για τον εντοπισμό του αεροπλάνου.

Η συντριβή του μπορεί να οφείλεται σε τεχνική βλάβη ή σε λάθος χειρισμό του πιλότου, σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top