"Τόλμη και Γοητεία" το σόι Τραμπ - Στον Λευκό Οίκο η κόρη, σε άλλη πολιτεία η σύζυγος!

Αντιδράσεις στη Νέα Υόρκη για την ασφάλεια της Μελάνια

Στον λευκό οίκο η Ιβάνκα

Βαλίτσες για το Λευκό Οίκο φαίνεται πως ετοιμάζει η Ιβάνκα Τραμπ, καθώς σύμφωνα με το CNN, η κόρη του νέου αμερικανού προέδρου θα έχει το δικό της γραφείο στο ιστορικό κτίριο. 

"Τόλμη και Γοητεία" το σόι Τραμπ  - Στον Λευκό Οίκο η κόρη, σε άλλη πολιτεία η σύζυγος!

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στην Ανατολική πτέρυγα του κτιρίου και παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση, το CNN αναφέρει πως η κόρη του Τραμπ θα αναλάβει και καθήκοντα στο διοικητικό κομμάτι.

Μπορεί ο εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας να είχε δηλώσει στο παρελθόν πως όλες οι δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την Ιβάνκα είναι ψευδείς, τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται ωστόσο πως η 35χρονη κόρη του εκλεγέντος Προέδρου θα έχει το δικό της χώρο στον Λευκό Οίκο.

"Τόλμη και Γοητεία" το σόι Τραμπ  - Στον Λευκό Οίκο η κόρη, σε άλλη πολιτεία η σύζυγος!

Την ίδια ώρα, περίπου 100.000 κάτοικοι της Νέας Υόρκης υπέγραψαν αίτηση και ζητούν από τον κυβερνήτη της πόλης Άντριου Κουόμο και τον δήμαρχο Μπιλ Ντε Πλάσιο να αρνηθούν να πληρώσουν το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την ασφάλεια της Μελάνια Τραμπ.

"Τόλμη και Γοητεία" το σόι Τραμπ  - Στον Λευκό Οίκο η κόρη, σε άλλη πολιτεία η σύζυγος!

Η πρώτη κυρία είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον γιο της μέχρι εκείνος να τελειώσει τη σχολική χρονιά, προκαλώντας τις αντιδράσεις των Νεοϋορκέζων, καθώς το κόστος για την ασφάλεια της είναι τεράστιο! Θα πληρώνουν 1.000.000 δολάρια την ημέρα για να μην πειραχτεί τρίχα από τα μαλλιά της Μελάνια!

"Τόλμη και Γοητεία" το σόι Τραμπ  - Στον Λευκό Οίκο η κόρη, σε άλλη πολιτεία η σύζυγος!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top