Μητέρα μικρού Μπεν: Οι κάτοικοι της Κω ξέρουν την αλήθεια για το παιδί μου και ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

Δηλώσεις δύο μήνες μετά τις άκαρπες έρευνες στην Κω

Μητέρα μικρού Μπεν: Οι κάτοικοι της Κω ξέρουν την αλήθεια

Περίπου δύο μήνες μετά τις άκαρπες έρευνες στην Κω, η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, Κέρι, επιμένει ότι οι κάτοικοι της Κω γνωρίζουν αλλά δεν λένε την αλήθεια για την τύχη του παιδιού της.

Η μητέρα του μικρού παιδιού που χάθηκε ξαφνικά στο νησί το 1991, καλεί την ελληνική αστυνομία και τη βρετανική κυβέρνηση να ασκήσουν όση περισσότερη πίεση μπορούν στους κατοίκους τη Κω προκειμένου αυτοί να αποκαλύψουν την αλήθεια.

«Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη την μοιραία ημέρα στον Μπεν. Μας έχει διαβεβαιώσει γι' αυτό η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ. Γνωρίζουν αλλά ψεύδονται» υποστηρίζει σε νέες δηλώσεις της δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση - χωρίς αποτέλεσμα - των νέων ερευνών στην Κω.

«Το αξίζει να μάθουμε την αλήθεια. Δεν ζητάμε πολλά. Είναι ώρα κάποιος να μας δείξει τον πρέποντα σεβασμό» προσθέτει από την πλευρά της η γιαγιά του Μπεν, Κριστίν, στη συνέντευξη που παραχώρησε με την κόρη της στην εκπομπή Good Morning Britain.

Απηύθυνε, μάλιστα, έκκληση στη βρετανική κυβέρνηση να πιέσει όσο μπορεί τις ελληνικές αρχές να ανακαλύψουν «ποιος γνωρίζει που βρίσκεται το παιδί μας. Δεν μιλάμε για ένα νεκρό σκυλί. Μιλάμε για έναν άνθρωπο».

Ωστόσο τόσο η μητέρα όσο και η γιαγιά του Μπεν παραδέχονται πλέον ότι το μικρό αγόρι είναι νεκρό αλλά, όπως εξήγησαν, πρέπει να προστατευθεί ως Βρετανός πολίτης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top