Έχασε 238 κιλά και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ-Δ��ίτε πώς έγινε

Η ζυγαριά έγινε ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της

​Η ιστορίας της Christina Phillips π��υ κάποτε ζύγιζε 322 κιλά, είναι ενδεικτική του τί παθαίνουν τα άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

Κάποια στιγμή, η νεαρή Christina αποφάσισε να κάνει γαστρικό bypass. Τώρα έχει πάθει τέτοια εμμονή, που σταματάει να τρώει για μέρες ακόμα κι όταν ανεβαίνει στη ζυγαριά και αυτή δείχνει ότι έχει πάρει 1-2 κιλά.

«Έχω χάσει πολλά κιλά τα τελευταία χρόνια. Πλέον ζυγίζω 84 κιλά και όταν βλέπω τη ζυγαριά να δείχνει παραπάνω, φρικάρω εντελώς και σταματάω να τρώω για 2-3 μέρες», είπε η ίδια στο επεισόδιο της αμερικανικής ριάλιτι σειράς: «My 600lb Life: Where Are They Now?».

τρτρτρτ.jpg

Η 25χρονη κοπέλα δεν νιώθει χαρά που κατάφερε να ξεφορτωθεί 200 κιλά. Αντιθέτως, νιώθει πως είναι ακόμη υπέρβαρη και ο σκοπός της είναι να χάσει κι άλλα κιλά.

Πριν υποβληθεί σε εγχείρηση, η Phillips αδυνατούσε να σηκωθεί από την καρέκλα, ζούσε με ��ους γονείς της και τον άντρα της, ο οποίος είχε αναλάβει εξολοκλήρου τη φροντίδα της. Ο τελευταίος, στάθηκε στο πλευρό της όσο καιρό είχε προβλήματα υγείας, αλλά και στην επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, όμως χώρισαν όταν εκείνη αδυνάτισε.

θκτθκτθκ.jpg
θιλθιλθιλθι.jpg

Ωστόσο, ��χει δίπλα της τους φίλους της και την οικογένειά της και πλέον βγαίνει έξω, διασκεδάζει κάνει βόλτες χωρίς να είναι καθηλωμένη σε ένα καροτσάκι και κυρίως φοράει ωραία ρούχα, που δεν κρύβουν τα πόδια και τα χέρια της.

ρτυξρτξτξ.jpg

Μάλιστα, η 25χρονη έχει κάνει πλέον μια νέα σχέση. Το όνομα του νέου αμόρε είναι Shane και οι δυο τους φίλοι για οχτώ χρόνια ενώ εκείνος ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός.

Η Christina Phillips παραδέχεται ότι η ζυγαριά της έχει γίνει μόνιμος εφιάλτης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστεί. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε να επισκέπτεται έναν ψυχολόγο, ώστε να βρει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και τον εαυτό της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top