Επιτέθηκαν στον πατέρα, τη μάνα και το γιο που κατηγορούνται ότι ΒΙΑΖΑΝ συγγενικά τους πρόσωπα!

Η υπόθεση έχει συγκλονίζει την Κύπρο

Επιτέθηκαν στον πατέρα, τη μάνα και το γιο που κατηγορούνται ότι ΒΙΑΖΑΝ συγγενικά τους πρόσωπα!

​Επίθεση και προπηλακισμούς δέχθηκαν δυο από τους τέσσερις υπόπτους που οδηγήθηκαν σήμερα στο δικαστήριο για την πρωτοφανή υπόθεση βιασμού σε τέσσερα ανήλικα συγγενικά τους πρόσωπα, κατά την περίοδο 1992 - 2002.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά κάποιοι εκ των υπόπτων, που είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Οι τέσσερις, ένας 63χρονος, η 64χρονη πρώην σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς των καταγγελόντων που είναι δυο γυναίκες 29 ετών, μια 34χρονη και ένας 27χρονος.

Κατά τη μεταφορά των υπόπτων στην αίθουσα του δικαστηρίου, συγγενείς επιτέθηκαν στον 63χρονο πατέρα και τον 37χρονο γιο του και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για την απομάκρυνση τους, ενώ κλήθηκαν επιπρόσθετες αστυνομικές δυνάμεις ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, η 29χρονη, προχώρησε σε καταγγελία μετά από παρότρυνση ψυχολόγου, τον οποίον επισκέφθηκε με τον αδελφό της, όταν αυτός πρόσφατα ενημερώθηκε για τον εφιάλτη που έζησε στα παιδικά της χρόνια.

Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες, μιας 29χρονης, μιας 43χρονης και ενός 27χρονου, για άσεμνες επιθέσεις που δέχθηκαν από τους υπόπτους, την περίοδο 1992 - 2002. Ο φόβος αλλά και οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των οικογενειών, φαίνεται να ήταν οι λόγοι που δεν καταγγέλθηκαν οι υποθέσεις στην αστυνομία.

Ο 63χρονος και ο 37χρονος γιος του, αρνούνται οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε άσεμνα, δέκα περίπου φορές, στις 29χρονες, πριν από 16-17 χρόνια, όταν δηλαδή αυτές ήταν σε ηλικία 12-13 ετών. Από την πλευρά της, η 64χρονη υποστήριξε πως έχει χωρίσει με το σύζυγο της, γιατί είχε πληροφορηθεί πως κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά, αλλά αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στα αδικήματα.

Η αστυνομία έχει λάβει μέχρι στιγμής 16 καταθέσεις ενώ αναμένονται άλλες 32 από πρόσωπα κυρίως του οικογενειακού περιβάλλοντος υπόπτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top