Ούτε ιερό, ούτε όσιο: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο για ένα βίντεο

Άλλη μια ιστορία φρίκης από τη Συρία (ΦΩΤΟ)

Ούτε ιερό, ούτε όσιο: Τζιχαντιστές σταύρωσαν 17χρονο για ένα βίντεο

Δεν έχει τελειωμό η φρίκη στην Συρία… Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν τα εγκλήματα , σκορπώντας αίμα και πόνο, ενώ δεν διστάζουν ακόμη και να σταυρώσουν παιδιά, όπως έγινε στην περίπτωση ενός 17χρονου ο οποίος βίωσε εξαιτίας τους του «Χρηστού τα πάθη» επειδή κατηγορήθηκε ότι βιντεοσκόπησε στρατιωτική τους βάση.

Στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου με την βοήθεια υποστηρικτών του Ισλαμικού Κράτους εμφανίζεται ο 17χρονος σταυρωμένος με μια πινακίδα καρφωμένη στο στήθος του. Στην πινακίδα οι εκτελεστές του έχουν γράψει ότι «εισέπραξε 500 τούρκικες λίρες» για τα πλάνα που τράβηξε.

stavrosan2.jpg

Στο κείμενο αναγράφεται, επίσης, η κατηγορία σε βάρος του 17χρονου τον οποίο οι τζιχαντιστές κατηγόρησαν για αποστασία ανακοινώνοντας ότι θα παραμείνει σταυρωμένος σε κοινή θέα για τρεις ημέρες δίκην τιμωρίας.

stavrosan.jpg

Αυτή δεν ε��ναι πάντως η πρώτη φορά που οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν την σταύρωση ως μέσο εκτέλεσης, καθώς τον Μάιο στη συριακή πόλη Ράκα πτώματα βρέθηκαν για δύο ημέρες καρφωμένα σε ξύλινους σταυρούς, ενώ τον περασμένο Μάρτιο το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είχε ανακοινώσει ότι το Ισλαμικό Κράτος σταύρωσε έναν άνδρα «επειδή φερόταν να έχει σκοτώσει έναν Μουσουλμάνο προκειμένου να του κλέψει τα χρήματά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top