ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Έκοψε με ΜΠΑΛΤΑ τα δάχτυλα του 8χρονου γιου της

Η μητέρα συνελήφθη και κρατείται

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Έκοψε με ΜΠΑΛΤΑ τα δάχτυλα του 8χρονου γιου της

​Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη στη Σαγκάη. Μια μητέρα έκοψε με μπαλτά τα δάχτυλα του ��αιδιού της μετά από έναν καβγά με τον άνδρα της για τις σχολικές εργασίες του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα η 34χρονη γυναίκα τσακώθηκε με τον σύζυγό της επειδή εκείνος δεν γύρισε νωρίς για να βοηθήσει το γιό τους στα μαθήματα. Τότε ο σύζυγος της κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα και η 34χρονη ενοχλημένη, άρπαξε το 8χρονο αγοράκι της, που σοκαρισμένος από τον καβγά έκλαιγε σε μια γωνία, και προσπάθησε με τον μπαλτά να του κόψει τα δάχτυλα, μιας και θεώρησε ότι ο μικρός άγγελος είναι η αιτία του τσακωμού.

Οι σπαρακτικές κραυγές του παιδιού έκαναν τον πατέρα να βγει από το δωμάτιο και να αντικρύσει τον ίδιο του τον γιο γεμάτο με αίματα διότι η μητέρα του, του είχε κόψει τρία δάχτυλα. Ο πατέρας συγκλονισμένος μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

«Το παιδί είχε σπαράξει στο κλάμα και είχε χάσει πολύ αίμα. Ο πατέρας έφερε μαζί του και τα τρία δάχτυλα και καταφέραμε να τα επανασυγκολλήσουμε» είπε ένας γιατρός και δήλωσε σοκαρισμένος από το πρωτοφανή περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top