Στα δικαστήρια του Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα η 50χρονη οδηγός που «εισέβαλε» νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε γεμάτο σούπερ μάρκετ στη Νίκαια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα ανάμεσα τους και δυο παιδιά και συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του STAR, Άννας Σταματιάδου η οδηγός αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε δικάσιμος. Ενώ, οι τρεις τραυματίες ανάμεσά τους και τα δυο ανήλικα παιδιά είναι εκτός κινδύνου.
Νίκαια: Όχημα έπεσε σε σούπερ μάρκετ - 3 τραυματίες, ανάμεσά τους 2 παιδιά
Τι ισχυρίστηκε, όμως, η 50χρονη οδηγός για τις σκηνές χάους, που προκάλεσε η ίδια σε ώρα αιχμής στο σούπερ μάρκες, καθώς με το αυτοκίνητό της εισέβαλλε ορμητικά μέσα στο κατάστημα, ενώ το όχημά της ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω από το κατάστημα.
Παλαιό Φάληρο: Βίντεο με την παράσυρση μοτοσικλετιστή από ΙΧ
«Προσπάθησα να ανοίξω τον κλιματισμό του οχήματος. Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο. Δεν το είχα οδηγήσει πολλές φορές. Από λάθος έθεσα το όχημα σε θέση εκκίνησης και όχι στη νεκρά, με αποτέλεσμα να κινηθεί μπρος τα εμπρός. Πανικοβλήθηκα αντί για φρένο, μάλλον πάτησα γκάζι», ισχυρίστηκε η 50χρονη οδηγός.
Ρίο: ΙΧ έπεσε σε άλλο σούπερ μάρκετ
Ανάλογο περιστατικό συνέβη νωρίτερα σήμερα και στο Ρίο με αυτοκίνητο σταθμευμένο στο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ του οποίου ο οδηγός πήγε να το θέσει σε εκκίνηση και κάτι πάτησε λάθος με συνέπεια το πολυτελές όχημα να καταλήξει στη τζαμαρία. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.