Κέρκυρα: Ημίγυμνα μοντέλα κάνουν pole dancing στα παλιά ανάκτορα

Σάλος από τη φωτογράφιση - Μήνυση καταθέτει το υπουργείο Πολιτισμού

Κέρκυρα: Σάλος Με Ημίγυμνα Μοντέλα Που Έκαναν Pole Dancing

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στους κατοίκους της Κέρκυρας φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στα παλιά ανάκτορα με ημίγυμνα μοντέλα, χθες το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου στήθηκε ένας στύλος, παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιείται στο pole dancing και πάνω σε αυτόν πόζαραν μοντέλα, φορώντας εσώρουχα. 

Βίντεο από τη φωτογράφιση που ανέβηκε στα social media προκάλεσε ποικίλα σχόλια κι έντονη κριτική. Αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι ποιος έδωσε την άδεια να γίνει η φωτογράφιση αυτή στις ιστορικές αψίδες του ανακτόρου. 

Το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρει σχετικά με το γεγονός:

«Το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας. Για την παράνομη αυτή πράξη οι αρμόδιες υπηρεσίες ήτοι ο Δήμος Κέρκυρας και το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας υποβάλλουν άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top