Καλογήρου: Γιατί αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών - Η ανάρτηση του θείου του

Το αίτημα της οικογένειάς του για ανακριτικές ενέργειες

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών η υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου / OPEN

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, που εντοπίστηκε νεκρός 50 ημέρες μετά την εξαφάνισή του στον Τύρναβο. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η δικογραφία του διαβιβάζεται στη Θεσσαλονίκη και για να την αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Καλογήρου - Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Η οικογένειά του κατέθεσε αίτημα για ανακριτικές ενέργειες που πρέπει να εκτελεστούν «προς διακρίβωση της αλήθειας». Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας ζητά με παραγγελία της να διαβιβαστεί η δικογραφία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να αναλάβει εκείνο την έρευνα.

Βασίλης Καλογήρου: Η ανάρτηση του θείου του για το Ανθρωποκτονιών 

Η ανάρτηση του θείου του Βασίλη Καλογήρου

Σε ανάρτηση που έκανε ο θείος του Βασίλη Καλογήρου, Γεώργιος Αποστολάκης, λίγο μετά τις σημαντικές εξελίξεις της υπόθεσης αναφέρει με καυστικό τρόπο «Το Ανθρωποκτονιών ερευνά αυτοκτονίες; Μήπως ερευνά θανάτους από παθολογικά αίτια;»

Βασίλης Καλογήρου: Βρέθηκε σημείο όπου είχε «κρυφτεί» πριν τον θάνατό του

Υπενθυμίζεται ότι στις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις ανιχνεύτηκε μονάχα ουσία νόμιμου αντιψυχωσικού φαρμάκου, το οποίο φέρεται να λάμβανε ο άτυχος 39χρονος και, μάλιστα, με χειρόγραφη συνταγογράφηση από φαρμακείο.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Η ασιτία, η αφυδάτωση και ο αποπροσανατολισμός, φαίνεται να επέφεραν υποθερμία και καρδιακή ανακοπή.

Προς το παρόν δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια ούτε αυτοχειρία. Αντίθετα, οι οικογένειά του επιμένει ότι κάποιος τον άρπαξε και τον δολοφόνησε. 

«Η στάση στην οποία βρέθηκε το σώμα και το είδε και η μητέρα του, το δεξί χέρι είναι τεντωμένο και το αριστερό καλύπτει όλη την αριστερή παλάμη. Το αριστερό μπατζάκι είναι διπλωμένο προς τα έξω 3 φορές. Αυτό δείχνει ότι το μπατζάκι έχει χρησιμοποιηθεί ως λαβή και το αριστερό πόδι είναι σε ευθεία γραμμή σαν να λειτουργεί σαν άξονας. Μπορεί κάποιος να τον πιάσει από το χέρι και το μπατζάκι και να τον μεταφέρει. Το άλλο μπατζάκι φτάνει μέχρι κάτω. Υπάρχει μία ζώνη, όπου το θυλάκι είναι σπασμένο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποιος τον έπιασε από εκεί και έσπασε», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο δικηγόρος της οικογένειας του 39χρονου, Αθανάσιος Σανιδάς. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top