Ανατροπή στο τροχαίο στη Λακωνία: Η 15χρονη που σκοτώθηκε οδηγούσε το ΙΧ

Ήταν δεμένη με τη ζώνη και εγκλωβίστηκε

Δείτε στο βίντεο ρεπορτάζ για το τραγικό τροχαίο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τραγωδία γράφτηκε σήμερα Κυριακή στο Λεήμονα Λακωνίας. Ένα 15χρονο κορίτσι πνίγηκε σε κανάλι παραπόταμου του Ευρώτα όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς της έπεσε μέσα και βούλιαξε. 

Τραγωδία στη Λακωνία: Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι - Νεκρή μια 15χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου που κατέληξε στο κανάλι εντοπίστηκε η 15χρονη που ήταν δεμένη με τη ζώνη, ενώ εντός του οχήματος ήταν και οι γονείς της.

Προφανώς η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε κάτω από το νερό και πνίγηκε.

Το άτυχο κορίτσι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι δύο γονείς της απεγκλωβίστηκαν με τραύματα από το βυθισμένο όχημα, ενώ τραυματίστηκε στα πόδια κι ένας κάτοικος της περιοχής που εκείνη την ώρα ψάρευε μέσα στον παραπόταμο του Ευρώτα. 

Θρήνος στην κηδεία της Χαράς που σκοτώθηκε στο μοιραίο τροχαίο στον Λαγκαδά

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στο ποτάμι.

Οι γονείς της 15χρονης βγήκαν από το αυτοκίνητο, ωστόσο η 15χρονη εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε  η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Όπως αποτυπώνεται και σε φωτογραφίες, το όχημα αναποδογύρισε κατά την πτώση και βυθίστηκε πλήρως στα νερά.

Λακωνία: Η 15χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο ήταν στη θέση του οδηγού

Το αστυνομικό τμήμα Ευρώτα διενεργεί προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άτυχου κοριτσιού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top