Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του

Ο ακρωτηριασμός προέρχεται από ανθρώπινο χέρι

Αδιανόητο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, με γατάκι που εντοπίστηκε έχοντας ακρωτηριασμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανθρώπινο χέρι προκάλεσε αυτή την κτηνωδία. 

Όπως ανέφερε στον Alpha ο κτηνίατρος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και περιέθαλψε το ζώο, στην αρχή πίστεψε ότι ο ακρωτηριασμός προκλήθηκε από κάποιο τροχαίο ατύχημα. 

Πήρες γάτα; Tips για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και εκείνη, χαρούμενη

«Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι», είπε ο Κυριάκος Αγαθαγγελίδης. 

«Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι» πρόσθεσε.

Νέα κτηνωδία: Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα και το άτυχο ζώο απέβαλε

«Το σχέδιο είναι να του βάλουμε προσθετικά μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει πολύς κόσμος ο οποίος ενδιαφέρθηκε να υιοθετήσει το γατάκι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top