Επίθεση στην Ερμού: Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δαφνί ο δράστης

Αφγανός γρονθοκόπησε και έριξε κάτω λιπόθυμη μια νεαρή κοπέλα

Ακόμη ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, στην οδό Ερμού. Ένας Αφγανός γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι μια νεαρή κοπέλα χωρίς καμία απολύτως αφορμή με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Καταστηματέρχες που ήταν παρόντες στο περιστατικό έσπευσαν να την βοηθήσουν, με τον δράστη τελικά να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα και να μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και στην συνέχεια στο Δαφνί.

Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι χθες στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στην Ερμού όταν ο άντρας που βλέπετε πλησίασε μια νεαρή κοπέλα και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο χωρίς καμία αφορμή.

Νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού - «Τη χτυπούσε σε πρόσωπο και καρωτίδα»

Ο άνδρας χτύπησε την γυναίκα στην καρωτίδα και το πρόσωπο με τόση δύναμη και μανία, που σωριαστηκε στο εδαφος

Ερμού: Ο Αφγανός τη γρονθοκόπησε και την έριξε κάτω λιπόθυμη

Μετά την επίθεση, ένας νεαρός που συνόδευε την κοπέλα μαζί με περαστικούς τη βοήθησαν και ξάπλωσε εδώ στο πλατύσκαλο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Δαφνί 

Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη ένα στενό παρακάτω. Ο Αφγανός δεν αντιστάθηκε στη σύλληψη, με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν αρχικά στο Α/Τ Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Μαχαίρωσαν γυναίκα στην Ερμού - Συνελήφθη ο δράστης

Και όλα αυτά μόλις δύο μήνες μετά το περιστατικό που συνέβη και πάλι στην Ερμού, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαίρωσε μια κοπέλα στην πλάτη τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top