Σαλαμίνα: Η στιγμή που η μητέρα της Γεωργίας ανακάλυψε το άψυχο κορμί της

Η συγκλονιστική περιγραφή της αδερφής της 43χρονης, τρεις μήνες μετά

Αβάσταχτος ο πόνος της οικογένειας της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες στη Σαλαμίνα από τον 71 ετών σύντροφό της. Το έγκλημα έλαβε χώρα έξω ακριβώς από το σπίτι της γυναίκας. 

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο γυναικοκτόνος - Οδηγείται στη φυλακή

Τρεις μέρες πριν δολοφονηθεί, η Γεωργία κατήγγειλε τον δράστη για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα οι Αρχές εγκατέστησαν στο κινητό της το panic button αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει χρήση του. Στις 5/12 η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της που μπήκε αιφνίδια στην αυλή της κρατώντας μια κραμπίνα. 

Η αδερφή της Γεωργίας μιλά για τη δολοφονία της 

«Να προλάβει να κάνει τι απέναντι σε έναν άνθρωπο με ένα όπλο;», αναρωτιέται η αδερφή της αδικοχαμένης γυναίκας. 

Το άψυχο κορμί της Γεωργίας βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα χαλί. «Μπήκε στο σπίτι, έψαξε και πήρε το κινητό και μια τσάντα που είχε με το πορτοφόλι της. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Ήθελε να φανεί σαν ληστεία; Δεν κατάλαβα καθόλου. Πήρε την τσάντα κι εξαφανίστηκε», προσθέτει η αδερφή του θύματος. 

Σαλαμίνα: Ο 71χρονος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 71χρονος, αμέσως μετά την τέλεση του στυγερού εγκλήματος, πήρε το πλοίο και πέρασε στο Πέραμα όπου εθεάθη να πίνει καφέ. 

«30% υπευθυνότητα του δράστη και 70% της αστυνομίας»

Παράλληλα, η αδερφή της 43χρονης αναγνωρίζει μεγάλες ευθύνες στην υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής της, καθώς -όπως λέει- θα μπορούσε να έχει προλάβει το έγκλημα. 

«Όταν έφτασε η μητέρα μου στο σπίτι καταλαβαίνετε τι έπαθε. Άνοιξε την πόρτα και άρχισε να φωνάζει. Δεν είδε την αδερφή μου γιατί την είχε σκεπάσει αυτός με το χαλί. Δεν της πήγε το μυαλό. Άρχισε να φωνάζει το παιδί και τη Γωγώ...», περιγράφει.

Σαλαμίνα: «Να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα»

Η στιγμή που η μητέρα της Γεωργίας ανακάλυψε το άψυχο κορμί της 

«Μπήκε σε όλα τα δώματια του σπιτιού και βγαίνοντας παραξενεύτηκε γιατί το χαλί ήταν εκεί μαζεμένο, αφού το είχε απλώσει. Όπως το είδε μαζεμένο δεν κατάλαβε... Σήκωσε το χαλί και είδε το χειρότερο πράγμα που μπορεί να δει μια μάνα στη ζωή της», είπε η αδερφή της 43χρονης φανερά συγκινημένη. 

Τέλος, αναφέρθηκε και στο παιδί του θύματος που πλέον ζει με τον πατέρα του. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα Το Βράδυ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top