Μαχαίρωμα Ερμού: O πατέρας της 22χρονης στο STAR - Το κίνητρο του δράστη

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ - Το προφίλ του Ιρακινού

Μαχαίρωμα Ερμού: O πατέρας της 22χρονης στο STAR - Το κίνητρο του δράστη
 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 33χρονου Ιρακινού που μαχαίρωσε την 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού.

Το ποινικό του παρελθόν έχει μπει στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει προβεί στις απαραίτητες ενημερώσεις κι αναμένει απαντήσεις από τη EUROPOL. Ο πατέρας της 22χρονης μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

«Από τη στιγμή που έρχεται ένας άνθρωπος από τη Γερμανία, με γερμανικό διαβατήριο, άρα ήξεραν. Πώς του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα. Κι ένα άλλο ζήτημα είναι πώς, μέσα στην Ερμού, 13:30 ώρα την είδε την κόρη μου με το μαχαίρι. Και πώς δεν τον είδε κανένας, μέσα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας;», λέει ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

Επίθεση με μαχαίρι Ερμού: «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»

Πάντως, φαίνεται ότι ο Ιρακινής καταγωγής άνδρας που έφερε γερμανικό διαβατήριο κι είχε φτάσει, μόλις την Πέμπτη στην Αθήνα, επέλεξε τυχαία την κοπέλα ανάμεσα στο πλήθος.

Το προφίλ του Ιρακινού

Το ερώτημα είναι ποιο ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Ιρακινού; Προβλήματα ψυχικής υγείας ή υπάρχουν άλλοι λόγοι για τη δολοφονική επίθεση στην καρδιά της Αθήνας; Η Ελληνική Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο. 

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει και σε ριζοσπαστική οργάνωση ή σε θρησκευτική - παραθρησκευτική οργάνωση, η οποία τον αναγκάζει να κάνει τέτοιες πράξεις.», όπως τονίζει ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας. 

Ερμού: Την Τρίτη απολογείται ο δράστης που μαχαίρωσε την 22χρονη

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα. Την Τρίτη το πρωί, ο Ιρακινός θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top