Σέρβικη Μαφία: «Είναι τελειωμένοι»-Αποκαλυπτικοί διάλογοι για την εκτέλεση

Νέα στοιχεία στο «φως» για το μακελειό στα Βλάχικα

Βίντεο από ΕΡΤ

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους Σέρβους πληρωμένους δολοφόνους και την εκτέλεση στα Βλάχικα της Βάρης, συνεχώς πληθαίνουν. 

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που εξαρθρώθηκε, με τους εκτελεστές να βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, φαίνεται πως διέπραξαν τέσσερις ανθρωποκτονίες το 2020, στη Βάρη της Αττικής και στην Κέρκυρα.

Αποκάλυψη STAR για τη Σέρβικη Μαφία - Ο αιματοβαμμένος καυγάς στη Γλυφάδα

Τα αποσπάσματα από τους γλαφυρούς διαλόγους, που είχαν εκτελεστές και ηθικοί αυτουργοί τη νύχτα της 19ης Ιανουαρίου 2020 για τη διπλή εκτέλεση στα Βλάχικα, είναι συγκλονιστικά, όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ.

Ένα άτομο που είχε το προσωνύμιο «Zemo» είχε κομβικό ρόλο στις δραστηριότητες των τεσσάρων μελών της εγκληματικής ομάδας «Skaljari» στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να λειτούργησε ως άνθρωπος που συγκέντρωνε πληροφορίες από έναν από τους δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν στην Κέρκυρα, με σκοπό να τις παραδώσει στα μέλη της ομάδας «Kavac». Επιπλέον, ο «Zemo» αναλάμβανε να συγκεντρώνει ακόμα και φωτογραφικό υλικό από την καθημερινότητα των ανθρώπων που επρόκειτο να προδώσει.

Σε βάρος τριών θυμάτων στα Βλάχικα της Βάρης και την Κέρκυρα εκκρεμούσε «ερυθρά αγγελία» για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από τις Αρχές του Μαυροβουνίου, καθώς και για τον τέταρτο άνδρα υπήρχε σήμα στη Europol σχετικά με μια υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Σερβία.

 «Είναι τελειωμένοι, παιδιά»

«Είναι τελειωμένοι παιδιά, είναι τελειωμένοι παιδιά», ακούγεται να λέει σε ηχογραφημένο του μήνυμα προς άλλο μέλος της μαφίας «Kavac», ένας εκ των ηθικών αυτουργών της διπλής εκτέλεσης στα Βλάχικα της Βάρης, τη νύχτα της 19ης Ιανουαρίου 2020.

Οι εκτελεστές έφτασαν - κατόπιν οδηγιών που ακολουθούσαν - στην ταβέρνα στη Βάρη, όπου ο αρχηγός της μαφίας «Skaljari» δειπνούσε με ένα έμπιστο του άτομο και τις συζύγους τους. 

Μέσα στην ταβέρνα και μπροστά στον κόσμο, οι εκτελεστές πυροβόλησαν τα δύο ηγετικά μέλη της «Skaljari» που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, ενώ η σύζυγος του ενός θύματος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. 

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί ανακτούν επικοινωνία σε πανηγυρικό ύφος. Μάλιστα, χαρακτηριστικά είναι τα γέλια που ακούγονται στα ηχογραφημένα μηνύματα. 

ΕΛ.ΑΣ.: Είχαν σκοπό να χτυπήσουν στόχους σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Σημειώνεται ότι οι πληρωμένοι δολοφόνοι έλαβαν χρηματικό αντίτιμο αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ για την εκτέλεση στα Βλάχικα, ενώ το ίδιο ποσό διατέθηκε για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες. 

Την ίδια ώρα, καίριας σημασίας ρόλο διαδραμάτισε ένας άνθρωπος με το προσωνύμιο «Δούρειος Ίππος» που έδινε πληροφορίες για τα μέλη της «Skaljari» που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα, ενώ οι Αρχές γνωρίζουν γι’ αυτόν μόνο το ψευδώνυμο του.

Οι διάλογοι για τη διπλή εκτέλεση στα Βλάχικα

Ο διάλογος πριν την εκτέλεση:

– Όχι σε αυτό το κατάστημα, αλλά σε αυτή την ταβέρνα που τους έδωσα εγώ. 
– Την «έκατσε». 
– Είμαστε στο ταχυφαγείο.
– Εκεί να βρεθούν στο ταχυφαγείο είπα.
– Το ταχυφαγείο είναι στα 500 μέτρα, ας συρθούν δίπλα στην ταβέρνα αμέσως. 
 
Ο διάλογος μετά την εκτέλεση:
 
– Είναι τελειωμένοι.
– Είναι τελειωμένοι, παιδιά, είναι τελειωμένοι, παιδιά.
– Έτσι κουμπάρε, έτσι κουμπάρε.
– Ναι αδερφέ. 
– Τους ρίξαμε την ποινή, αδερφέ μου. 
– Πάμε κουμπάρε, πάμε
– Θα πάθω καρδιακό, περίμενε, σιγά, έχει φύγει το σκοτάδι. Ορκίζεσαι στη μάνα σου ότι έχει «φύγει» εκείνος ο L.; 
– Και ο S. και ο L.;
– Ναι, ναι. 
– Η γυναίκα πετάχτηκε στον D., εγώ ελπίζω να μην την έχει φάει και εκείνη. 
– 12 στο κεφάλι του L.
– Ο S. ρίχτηκε στο πιστόλι του και ο J. τον τελείωσε όρθιο. 
– Ο πρώτος είναι ο F. έγδαρε τον L. με τη μία, ο S. πήδηξε στο πιστόλι του και ο J. του έριξε δύο από πλάγια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top