Σορός μωρού 18 μηνών στα αζήτητα για δύο χρόνια!

Είχε πεθάνει από καυτό νερό - Το έκαναν μπάνιο η γιαγιά και η μητέρα του

Τον φάκελο των σορών που μένουν στα αζήτητα άνοιξε το βράδυ της Τέταρτης η Ζήνα το βράδυ. Η εκπομπή έφερε στο «φως» την υπόθεση ενός βρέφους που παρέμεινε στα αζήτητα για δύο χρόνια!

Κυψέλη: Στα αζήτητα ακόμα η σορός της Σταυρούλας - Γιατί δεν έχει ταφεί;

Ήταν 21 Ιανουαρίου 2022, όταν ένα βρέφος 18 μηνών με εγκαύματα στα κάτω άκρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Λίγες ώρες αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μικρό κοριτσάκι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ιατρείο ιδιώτη γιατρού, το οποίο είχαν μεταφέρει εκεί δύο γυναίκες. 

Μωρό έμεινε στα αζήτητα για δύο χρόνια

Απαντώντας στις ερωτήσεις γιατρών και στη συνέχεια αστυνομικών που ανέλαβαν την υπόθεση, η μητέρα και η γιαγιά του υποστήριξαν πριν τρεις ημέρες ότι το έκαναν μπάνιο με καυτό νερό και ότι έτσι έπαθε τα εγκαύματα. Ισχυρίστηκαν ότι το μωρό ήταν καλά, μέχρι το απόγευμα που το πήγαν στον γιατρό.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων αντιλήφθηκαν ότι έφερε σοβαρά εγκαύματα στα κάτω άκρα. Προσπάθησαν αμέσως να το βοηθήσουν, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, όμως στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερες. Πλέον, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Η σορός του βρέφους, από τον Ιανουάριο του 2022 και για δύο χρόνια παρέμεινε στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου Σχιστού. Δύο χρόνια μετά και με εντολή εισαγγελέα έγινε η ταφή του βρέφους. 

Η γέννηση του παιδιού δεν είχε δηλωθεί ποτέ και ως εκ τούτου δε γινόταν να εκδοθεί ληξιαρχική πράξη θανάτου.

Ο πατέρας του παιδιού δεν το αναγνώρισε, ενώ η μητέρα του έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top