Απεργία: Ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

«Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι

Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσυγκεντρώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τον έναν χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη

απεργία Τέμπη 1

Ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη: «Πάρε με όταν φτάσεις…»

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια με τους δρόμους στο κέντρο να έχουν ήδη κλείσει. 

απεργία Τέμπη 2

«Ένοχος του εγκλήματος στα Τέμπη είναι τα κέρδη τους», «Έναν χρόνο μετά δεν ξεχνάμε!», «Μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι» είναι ορισμένα από τα συνθήματα στα πλακάτ που κρατούν οι διαδηλωτές. 

Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

απεργία Τέμπη 3

Τέμπη: «Το σώμα μου είχε διαλυθεί»

Ποιοι απεργούν

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι εξής:

  • Ακινητοποιημένα είναι μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ, τρένα και Προαστιακός
  • Για δεύτερη μέρα δεν κυκλοφορούν τα ταξί 
  • Λεωφορεία και τρόλεϊ κυκλοφορούν από τις 9:00-21:00.
  • Κανονικά γίνονται οι πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού καθώς η απεργία των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας κρίθηκε παράνομη.

απεργία Τέμπη 4

Πλοία

Δεμένα είναι τα πλοία και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης τεσσάρων ναυτεργατικών σωματείων.

Καραμανλής για Τέμπη: «Η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 νεκρούς»

Δάσκαλοι καθηγητές

Τόσο η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας όσο και οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων έχουν ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία με συγκεντρώσεις για το πρωί της Τετάρτης στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα Προπύλαια.

απεργία Τέμπη 5

Γιατροί

Η ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς) συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 28/02/24 και καλεί όλους τους γιατρούς να δώσουν δυναμικά το παρόν.

απεργία Τέμπη 6

Δημοσιογράφοι

Η ΕΣΗΕΑ συμμετέχει με 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 16:00.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top