Καταλήψεις: «Χαμός» για την παρουσία του μπασκετμπολίστα Παππά 

Αποκάλυψε ότι είχε περάσει στη Νομική αλλά την παράτησε λόγω μπάσκετ  

Νίκος Παππάς

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, στην γενική συνέλευση των φοιτητών της Νομικής, λίγο πριν αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε κατάληψη. 

Μια φωτογραφία του έβαλε «φωτιά» στο twitter. Δείχνει τον Νίκο Παπά ανάμεσα σε φοιτητές της Νομικής. Προκάλεσε αντιδράσεις γιατί κάποιοι φοιτητές υποστήριξαν ότι η παρουσία του συνδέεται με κομματικά κριτήρια. Ότι δηλαδή οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες από κόμματα. Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Νίκου Παππά ακούγεται για την Ευρωβουλή. 

Νίκος Παππάς: Ανέβασε βίντεο με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο Tik Tok

Είχε γευματίσει με τον Στέφανο Κασσελάκη τον Νοέμβριο και συζητούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη ην Δημαρχία στην Αθηνα.  Τι δουλειά είχε λοιπόν στη Νομική; Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο που είπε:

Δείπνο «έκπληξη» Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά

«Είχα περάσει στα 18 μου στη Νομική αλλά λόγω του μπάσκετ δεν παρακολούθησα τα μαθήματα. Τώρα που σταμάτησα τον πρωταθλητισμό θα ασχοληθώ με την Νομική και στη συνέλευση πήγα για να ψηφίσω. Βέβαια υπάρχει ένα χάσμα γενεών γιατί είμαι 34 εγώ και 18 τα παιδιά αλλά οι νεότεροι έχουν ωραίες ιδέες και θα γίνει ο αγώνας που χρειάζεται».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top