«Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό, έπεσε πάνω μου και έχασα το πόδι μου»

Συγκλονίζει γυναίκα που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας τροχαίου

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που έπεσε θύμα τροχαίου και ακρωτηριάστηκε / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμέτωπιση των τροχαίων που αυξάνονται καθημερινά. Μόνο στην Αττική την περίοδο των εορτών σημειώθηκαν πάνω από 200 περιστατικά, ορισμένα εκ των οποίων θανατηφόρα. Η μαρτυρία στο Star της Φωτεινής, μιας γυναίκας που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας τροχαίου συγκλονίζει.

Αυτά είναι τα θύματα της οικογενειακής τραγωδίας του τροχαίου στην Κύπρο

Η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, στην Ελούντα της Κρήτης.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο» λέει στο Star η Φωτεινή.

Συγκλονίζει γυναίκα που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας τροχαίου

Η Φωτεινή είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα γιατί έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό»

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» λέει η Φωτεινή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Τροχαίο Βουλγαρία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο -«Ο κόσμος ούρλιαζε»

Σωρεία παραβάσεων σε αυτοψία του Star στη Λεωφόρο Κηφισίας

Τα τροχαία στοιχίζουν ζωές και οι πολίτες καταγγέλλουν ότι οι τροχονόμοι είναι απόντες με τους παραβάτες του ΚΟΚ να «αλωνίζουν». Αυτοψία του Star στη Λεωφόρο Κηφισίας αποκαλύπτει σωρεία παραβάσεων. 

Τα κράνη εν ώρα οδήγησης για ορισμένους είναι άγνωστη λέξη, ενώ υπάρχουν οδηγοί που παρκάρουν πάνω σε διαβάσεις πεζών. Υπάρχουν όμως και πεζοί που περνούν τη λεωφόρο σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση.

Μόνο την περίοδο των γιορτών από τις 22 Δεκεμβρίου ως και χθες στην περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν πάνω από 200 τροχαία. Έξι συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν σοβαρά. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top