Θεσσαλονίκη: Μητέρα ενός 3χρονου η γυναίκα που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Η 40χρονη είχε φύγει από τη δουλειά και επέστρεφε σπίτι

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για την 40χρονη που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από λεωφορείο. Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε φύγει από τη δουλειά της και επέστρεφε στο 3,5 ετών παιδάκι της.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οδό Μοναστηρίου, μπροστά από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Η 40χρονη που οδηγούσε την ηλεκτρική μηχανή της παρασύρθηκε από το λεωφορείο της γραμμής 23. Αν και η γυναίκα είδε το λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω της, δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω της.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, φέρεται να προκύπτει ότι ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΘ, υπέστη κάποιο επεισόδιο και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. 

τροχαίο Θεσσαλονίκη

Εκτός από τη 40χρονη μητέρα που τραυματίστηκε θανάσιμα, τραυματίστηκαν ακόμα τρία άτομα: ο οδηγός του λεωφορείου, καθώς και οι οδηγοί ταξί και ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Οι δύο πρώτοι διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο τελευταίος στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, επεσήμανε ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, «εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους οικείους της 40χρονης.

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Νεκρή μητέρα ενός παιδιού σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι της 40χρονης

Οι συνάδελφοι του θύματος ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 40χρονη «έφυγε» τόσο άδικα, λίγα λεπτά μόλις αναχώρησε από τη δουλειά της. Ένας από αυτούς, με ανάρτησή του στο Twitter, έκανε λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι, που πριν λίγες ώρες μιλούσε σε βιντεοκλήση με το κοριτσάκι της, που περίμενε πώς και πώς να επιστρέψει στο σπίτι της για να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

«Ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία... Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε... Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά», ανέφερε συνάδελφός της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top