«Σταυρό στον Μητράκα»: Το viral spot υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου

Γυρίστηκε σε... γραφείο τελετών

«Πεθάναμε»… στα γέλια με το προεκλογικό σποτάκι του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Μητράκα, το οποίο γυρίστηκε σε ένα γραφείο… τελετών. 

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πασίγνωστη τραγουδίστρια θα είναι υποψήφια

Ο κ. Μητράκας δεν αρκέστηκε σε κλασικό σποτάκι υποψηφίων που τους δείχνουν ανάμεσα σε πολίτες να επικοινωνούν και να προβάλλουν τις θέσεις τους. Εκείνος επέλεξε κάτι πιο… μοναχικό; Κάτι πιο… κινηματογραφικό; Κάτι σίγουρα διαφορετικό και τελικά πέτυχε τον σκοπό του να γίνει viral και να μιλούν όλοι για εκείνον. 

Το σποτάκι ξεκινά με τον Θεόδωρο Μητράκα να μπαίνει στο γραφείο τελετών και να περπατά αργά και αποφασιστικά προς τον υπάλληλο. 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Κατεβαίνει στις εκλογές με τον Νίκο Χαρδαλιά!

«Γεια σου ρε Μητράκα», του λέει ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών και τότε με απειλητικό ύφος ο υποψήφιος χτυπά το χέρι στο γραφείο και τον ρωτά: «Εμένα θα με ψηφίσεις;».

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές Οκτωβρίου 2023: Πώς θα διεξαχθούν

Η απάντηση του υπαλλήλου αποστομωτική: «Να σε θάψω», ενώ στη συνέχεια το σποτάκι διανθίζεται με έξτρα black χιούμορ, αφού υποψήφιος και υπάλληλος του γραφείου τελετών στέκονται μπροστά σε ένα φέρετρο με έναν σταυρό και ο υπάλληλο λέει προς τους ψηφοφόρου: «Σταυρό στον Μητράκα»!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top