Πάρος: Τρόμος για γυναίκα σε αναπηρικό αμαξίδιο- Της επιτέθηκε ανήλικος

Η ηλικιωμένη επέστρεφε από το μνήμα του γιου της όταν έπεσε θύμα επίθεσης

Στιγμές τρόμου έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, όταν δέχθηκε επίθεση λεκτική και σωματική από ανήλικο στην Πάρο

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η 62χρονη, η οποία κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, επέστρεφε από την καθιερωμένη επίσκεψη στο κοιμητήριο της Πάρου. Πριν από περίπου έναν χρόνο έχασε τον μονάκριβο γιο της σε θανατηφόρο τροχαίο κι έκτοτε επισκέπτεται συχνά το μνήμα του. Μάλιστα, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε γίνει μια προσπάθεια να βρει ένα οίκημα κοντά στο κοιμητήριο, καθώς το σπίτι της ήταν σε δύσβατο σημείο και δεν μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί. 

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από ανήλικο Ρομά στην Πάρο/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από ανήλικο Ρομά στην Πάρο/ εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η γυναίκα περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια, τον τρόμο που έζησε κοντά στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά, όταν ένας 11χρονος Ρομά της επιτέθηκε, αφότου της ζήτησε «να κατέβει από τη γουρούνα», εννοούσε το αναπηρικό αμαξίδιο, για να κάνει μια βόλτα. Η κ. Ροδούλα τού εξήγησε πως είναι ανάπηρη, ο μικρός δεν την πίστεψε και τότε άρχισε να της επιτίθεται με γροθιές στην πλάτη και το πρόσωπο.

Η γυναίκα φώναξε βοήθεια και ευτυχώς, χάρη στην παρέμβαση περαστικών τουριστών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η κ. Ροδούλα απευθύνθηκε έντρομη στο Α. Τ. του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη τις απειλές και τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top