Αίγινα: «Η κόρη μου έχει αίμα στον πνεύμονα, δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά»

«Είδαμε ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μας» λένε οι άτυχες μαθήτριες

Στα δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκαν σήμερα οι δύο οδηγοί, που συνελήφθησαν για το τροχαίο ατύχημα στην Αίγινα, όπου λύθηκε το χειρόφρενο ενός λεωφορείου και τραυμάτισε τρείς μαθήτριες.

Στους δύο άντρες ασκήθηκε δίωξη για τρία πλημμελήματα ανάμεσα σ’ αυτά επικίνδυνη οδήγηση και σωματικές βλάβες από αμέλεια, και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στα δικαστήρια του Πειραιά οι οδηγοί για το ατύχημα στην Αίγινα

Το περιστατικό έγινε όταν το τουριστικό λεωφορείο κύλησε, αφού λύθηκε το χειρόφρενό του, και χτύπησε τα τρία κορίτσια, που εκείνη τη στιγμή αποβιβάζονταν από ένα άλλο πούλμαν στο πάρκινγκ της Μονής του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα. 

Τροχαίο σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα - Τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες

Από τις τρείς μαθήτριες που διακομίστηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία. Η μία πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο. Πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί το ένα από τα δύο κορίτσια, που θα παραμείνει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Αθώος γνωστός παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης

Οι γονείς των κοριτσιών, που νοσηλεύονται ακόμη, μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την περιπέτεια των παιδιών τους, που νοσηλεύονται. 

Σέρρες: Άγριος καβγάς μαθητών σε αυλή σχολείου

«Το πρώτο πράγμα που μου είπε: "Μπαμπά είδαμε ένα λεωφορείο να έρχεται κατά πάνω μας!". Τα παιδιά είχαν Άγιο, θα μπορούσαμε σε μία στιγμή να έχουμε μία τραγωδία...», είπε ο πατέρας της μίας 14χρονης.

«Ήταν χαρούμενο και είχα την ανησυχία να περάσει καλά. Και γύρισαν τα κορίτσια έτσι όπως γυρίσαμε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει θα έπρεπε να υπάρχει πρόληψη σ’ αυτόν που τράβηξε το χειρόφρενο, σ’ αυτόν που δεν το συντήρησε», είπε ο ίδιος.

«Της έχουν κάνει όλες τις εξετάσεις, θα μπει χειρουργείο για ν΄αποχετεύσει το αίμα που έχει μαζέψει στον πνεύμονα. Μιλάει με δυσκολία γιατί πονάει και έχει οξυγόνο συνέχεια δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά...», δήλωσε από την πλευρά του, ο πατέρας της 14χρονης που βρίσκεται στη ΜΑΦ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top