«Συγγνώμη, άφησα το μωρό στο αμάξι γιατί κοιμόταν» - Καταδικάστηκε η μητέρα

Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή για την 22χρονη που πήγε για ψώνια

Τι δήλωσε η μητέρα που κατηγορείται ότι άφησε το μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγγνώμη ζήτησε η νεαρή μητέρα που άφησε το μόλις τεσσάρων μηνών μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια. Η 22χρονη μητέρα τριών παιδιών περιέγραψε όσα συνέβησαν χθες σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Άφησε το 4 μηνών μωρό της στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

Με δάκρυα στα μάτια, η 22χρονη κατηγορούμενη μητέρα ζήτησε συγγνώμη για την απερίσκεπτη πράξη της να αφήσει το τεσσάρων μηνών μωρό της μέσα στο αυτοκίνητο και να πάει για ψώνια. Όπως είπε, το άφησε εκεί για λίγα μόνο λεπτά γιατί δεν είχε πού να το αφήσει, προκειμένου να αγοράσει κάτι και θα επέστρεφε γρήγορα. 

«Από την πρώτη στιγμή ζήτησα συγνώμη για το λάθος που έκανα. Δεν είχα πού να το αφήσω το παιδί ο σύζυγος μου δούλευε για αυτό τον λόγο πήρα το μωρό μαζί μου. Επειδή το θηλάζω το μωρό είχε κουραστεί το πήρε ο ύπνος την ώρα που το θήλαζα. Έτσι το άφησα πήγα να πληρώσω κάποια πράγματα και θα επέστρεφα. Είχε πολύ κόσμο στο ταμείο γι’ αυτό άργησα, γι’ αυτό καθυστέρησα. Μόλις μου τηλεφώνησαν έφυγα κατευθείαν. Ζητώ και πάλι συγνώμη», είπε η 22χρονη.

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Η 22χρονη είχε έρθει από τη Χαλκιδική μαζί με μια 27χρονη φίλη της για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, θήλασε το μωρό στη διαδρομή και όταν έφτασαν στο πάρκινγκ του εμπορικού το μωρό αποκοιμήθηκε, γι΄αυτό και το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο με ανοιχτό το παράθυρο.

Μια γυναίκα που πάρκαρε σε κοντινό σημείο είδε το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου μισάνοιχτο και το μωρό να κοιμάται μόνο του μέσα. Ειδοποίησε υπάλληλο του εμπορικού και μαζί κάλεσαν την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η αστυνομία από τις πινακίδες εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και εκείνος ειδοποίησε τηλεφωνικά  τη σύζυγό του που ήταν μέσα στο εμπορικό μαζί με την 22χρονη. Στο μεταξύ το μωρό είχε ξυπνήσει και έκλαιγε ασταμάτητα, σύμφωνα με τους μάρτυρες .

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν για έκθεση βρέφους σε κίνδυνο. Η 27χρονη οδηγός αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η 22χρόνη μητέρα που εμφανίστηκε στο τριμελές χωρίς δικηγόρο καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top