Έρχεται κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιόνια από Δευτέρα

Σε ποιες περιοχές θα «χαλάσει» ο καιρός

Δείτε τι είπε ο Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτλιο ειδήσεων του Star του Σαββάτου (25/3)

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει ριζικά από αύριο, Δευτέρα (27/3) σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα, μετά τις ηλιόλουστες ημέρες που είχαμε την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αύριο Δευτέρα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Στερεά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια. Στα βορειοδυτικά δεν θα ξεπεράσει τους 16 με 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 19 με 21 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top