Συγκλονίζει πατέρας μηχανοδηγού - «Συλλυπητήρια για τον σταθμάρχη Λάρισας»

«Χάθηκε και αυτός ως άνθρωπος», λέει μέσα στο πένθος του ο τραγικός πατέρας

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χιλιάδων διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας για τα Τέμπη / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγκλόνισε ο πατέρας ενός εκ των δύο μηχανοδηγών της εμπορικής αμαξοστοιχίας που έχασαν τη ζωή τους στη φονική σύγκρουση με το επιβατικό τρένο στα Τέμπη. Μέσα στο πένθος του, ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του σταθμάρχη της Λάρισας, αφού, όπως είπε, «χάθηκε και αυτός ως άνθρωπος».

Χιλιάδες άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας διαδηλώνουν για τα Τέμπη

Τέμπη

Ο 35χρονος μηχανοδηγός που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη - Ο πατέρας του, εξέφρασε τα «συλληπητήριά του» στην οικογένεια του σταθμάρχη Λάρισας

Ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity 62 στα Τέμπη, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ.

Ο  κ. Παναγιώτης Βούλγαρης μέσα στο βαρύ πένθος του συγκίνησε, απευθύνοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του σταθμάρχη Λάρισας.

Στην οικογένεια του σταθμάρχη δίνω τα ειλικρινά θερμά μου συλλυπητήρια γιατί χάθηκε και αυτός ως άνθρωπος. Τώρα ως υπηρεσία εκεί, φταίει δε φταίει, πού φταίει, τι δεν έκανε, αυτά θα τα βρούν άλλοι. Εγώ δεν καταδικάζω, μα δεν καταδικάζω κανέναν. Τα έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη αυτά.

Τέμπη: «Αγόρι μου, καλό ταξίδι»

Στη συνέχεια περιέγραψε όλα όσα προηγήθηκαν του τραγικού δυστυχήματος.

«Ήμασταν όλη η οικογένεια στο Λιανοκλάδι της Λαμίας για το τριήμερο των Αποκριών, διότι και ο γιος μου είχε ρεπό. Μου λέει "μπαμπά, την Τρίτη το πρωί, μετά την Καθαρά Δευτέρα θα με κατεβάσεις στο σταθμό Λιανοκλαδίου του χωριού μας, 11 η ώρα περνάει το τρένο, να φύγω για Θεσσαλονίκη, να πάω να ξεκουραστώ, να κάνω ένα μπάνιο, να ετοιμαστώ" γιατί την Τρίτη το βράδυ 9 η ώρα ήταν το δρομολόγιο του.

Πάντα στις 9 έφευγε για τακτικό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη με οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο του δίπλα του γιατί πάντα άλλαζαν οι δυο μηχανοδηγοί. Του λέω "εντάξει αγόρι μου, πάρε μας μόνο ένα τηλέφωνο όταν ξεκινήσεις από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα, να ξέρουμε ότι έφυγες καλά". "Εντάξει, εντάξει". Συνήθως όμως τον παίρναμε και νωρίτερα. Είτε εγώ είτε η μητέρα του.

Τον παίρνω εγώ 9 παρά δέκα και του λέω -γιατί έτσι συνήθως μιλάγαμε πατέρας προς γιος – “έλα ρε μεγάλε, τι έγινε; έφυγες; θα φύγεις κανονικά ή έχεις καθυστέρηση;”. Μου λέει “μπαμπά, επειδή με βρίσκεις να τρέχω να υπογράψω τα χαρτιά, σε παίρνω σε δύο λεπτά”. Πράγματι με πήρε σε 2 λεπτά και μου λέει “μπαμπά ναι, έτοιμος, ξεκινώ 9 η ώρα για την Αθήνα” και τελείωσε. “Αγόρι μου, καλό ταξίδι και ενδιάμεσα άμα μπορείς και με ένα μήνυμα στο κινητό να ξέρουμε πού βρίσκεσαι”.

Τέμπη: «Καλλυντικά σκεπασμένα με σάρκα» - Η viral εικόνα του πυροσβέστη

Κάποια στιγμή γύρω στη μία ο πατέρας του μηχανοδηγού άκουσε μέσα από την κρεβατοκάμαρα τη γυναίκα του που έβλεπε τηλεόραση να φωνάζει «Παναγία μου, το παιδί μου. Έγινε δυστύχημα στα Τέμπη. Επιβατικό λέει με το εμπορικό...».

Αμέσως πήρε τηλέφωνο στο κινητό του παιδιού του το οποίο όμως δε δούλευε, ήταν «νεκρό»: «Κατάλαβα ότι ο γιος μου πλέον δεν υπάρχει στη ζωή και δεν ξέρω και τι θα έχει μείνει από αυτόν», είπε ο τραγικός πατέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top