Νέες καταγγελίες για το Ινστιτούτο της απάτης: Έκλαιγα πάνω απ'τους πελάτες

«Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα - Με απειλούσαν»

Ινστιτούτο της απάτης: Πρώην εργαζόμενη της επιχείρησης καταγγέλλει άθλιες συνθήκες εργασίας / Βίντεο: TikTok - nefelolita

ΔεκάδΙες είναι οι καταγγελίες από πελάτες του «Ινστιτούτου της απάτης» στο Σύνταγμα, που καταγγέλλουν πως τους «έφαγαν» χρήματα.

«Δεν έρχεται ποτέ η σειρά σου. Σου ζητάνε να αλλάξεις το ραντεβού σου ενώ, στο μεταξύ σε έχουν βάλει να προπληρώσεις το πακέτο που έχεις επιλέξει. Ξαναπάς και πάλι τίποτα. Δεν σου επιστρέφουν ποτέ πίσω τα λεφτά. Οι αστυνομικοί που ήρθαν εκεί μου είπαν, “κοπέλα μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα σε αυτό το κέντρο αισθητικής για παρόμοια περιστατικά”», αναφέρει σε καταγγελία της η Χριστίνα Μπίτα στο TikTok.

@bitaxris19

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Xristina Bita

Ζεφύρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον 28χρονο που πυροβόλησε 5χρονη

Από την άλλη, πρώην εργαζόμενη της επιχείρησης καταγγέλλει άθλιες συνθήκες εργασίας.

Ιερέας έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε εκκλησία!

«Με έβαζαν να δουλεύω 12ωρα, σε φάση να κλαίω πάνω από τους πελάτες» αναφέρει στο βίντεό της, αποκαλύπτοντας ότι το εν λόγω «δερματολογικό κεντρο», αν και δέχεται καταιγισμό καταγγελιών, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά, επειδή αλλάζει συνεχώς ΑΦΜ και επωνυμία».

@nefelolita #συρραφή με τον χρήστη @Xristina Bita #foryou #foryourpage #fyp #foryourpg #foryougreece #foryoupage #ermou8 ♬ πρωτότυπος ήχος - nefelolita

«Οι πελάτες έρχονταν στις 12 το μεσημέρι για να κάνουν laser και τους εξυπηρετούσαμε στις 8 το βράδυ» αναφέρει σε άλλο σημείο, προσθέτοντας ότι η γραμματεία έκλεινε δέκα ραντεβού για την ίδια ώρα. Η νεαρή γυναίκα προειδοποεί τους ανυποψίαστους να «μην πέσουν σε αυτή την παγίδα», πρόσθεσε.

Ο Δασκαλάκης «καίει» την κατηγορούμενη - Τα μηνύματα «φωτιά» που καταθέτει

«Δούλευα εκεί τρεις μήνες γεμάτους κι έχω πληρωθεί μόνο τον έναν» τόνισε και συμπλήρωσε: «Με έχουν ακόμα δηλωμένη στο ΕΡΓΑΝΗ και δεν μπορώ να μπω στο ταμείο ανεργίας. Τους κυνηγάμε με την Επιθεώρηση Εργασίας, όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ψάξτε το λίγο, έχουν ξεκάνει τη Θεσσαλονικη κι απλά κατέβηκαν να ξεκάνουν και την Αθήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top