Καλαμάτα: Ψάχνουν στα βουνά για τον εκτελεστή του «Αμερικανού»

Το προφίλ του πιστολέρο που εκτέλεσε τον 47χρονο

Η Aστυνομία έχει καταφέρει να περάσει χειροπέδες σε τρία άτομα για την υπόθεση της στυγερής εκτέλεσης του 47χρονου, γνωστού ως «Αμερικανού» στην Καλαμάτα. Οι Αρχές κάνουν λόγο για ακόμα ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

Οι αντιδικίες στον χώρο της νύχτας και των ναρκωτικών, έχουν ανοίξει έναν κύκλο αίματος που κάθε φορά κλείνει μόνο με σφαίρες. Οπως ακριβώς έγινε στην Καλαμάτα με θύμα τον «Αμερικάνο», όπως ήταν το παρατσούκλι του.

δολοφονία «Αμερικανού» στην Καλαμάτα

 Γνωστός στις Αρχές ήταν ο 47χρονος «Αμερικανός»

Οι δύο δράστες της επίθεσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ενώ το θύμα σε μηχανή. Στην αρχή διαπληκτίστηκαν, μετά τον ξυλοκόπησαν και τέλος βγήκαν τα όπλα.

Θύμα και θύτης δεν βρέθηκαν τυχαία, είχαν δώσει ραντεβού.

Καλαμάτα: Γνωστός στις Αρχές ο 47χρονος «Αμερικανός», θύμα ένοπλης επίθεσης

Ακόμα και στα βουνά ψάχνουν τον εκτελεστή του «Αμερικανού»

Η Ασφάλεια μετα απο αξιοποίηση πληροφοριών πέρασε χειροπέδες σε εναν 22χρονο, συνεργό του εκτελεστή και σε δυο άνδρες 40 και 50 ετών για υπόθαλψη εγκληματία.

Αυτή τη στιγμή ο μόνος που αναζητείται είναι ο πιστολέρο, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για άνδρα 38 ετών, υπήκοο Αλβανίας.

εκτέλεση στην Καλαμάτα

Η Αστυνομία μιλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά. Το θύμα είχε κατηγορηθεί πέντε φορές στη χώρα μας για διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2021 είχε συλληφθεί ως μέλος σπείρας που διακινούσε νακρκωτικά σε Αττική και Καλαμάτα, αλλά πουλούσε σε αλλοδαπούς και πλαστά διαβατήρια.
Συνεργοί του ήταν τρεις γυναίκες.

Καλαμάτα: Νεκρός 47χρονος - Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Φαίνεται ωστόσο πως το θύμα είχε έντονη δραστηριότητα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ όπου είχε γεννηθεί. O 47χρονος μαζί με τα δυο του αδέρφια και ακόμα 16 άτομα είχαν κατηγορηθεί ότι διακινούσαν ναρκωτικά με «έδρα» μια πιτσαρία στο Σικάγο.

Μετά απο επιχείρηση των Αρχών εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών αξίας 160.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top