Πάτρα: «Το έκανα από μόνος μου, είχα πιει λίγο παραπάνω»

Τα πήρε πάνω του ο 35χρονος που έλεγε τα κάλαντα γονατιστός

Μια… πλάκα ισχυρίστηκε πως ήταν το περιστατικό με τα κάλαντα και τη φωτιά στην Πάτρα ο 35χρονος Ρομά, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα. 

Ο άνδρας, αφότου έγινε γνωστό το αποτρόπαιο περιστατικό κλήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάτρας για να καταθέσει. 

Πάτρα: Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά

Σύμφωνα με το pelop.gr, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο 35χρονος πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Οι παρευρισκόμενοι φέρεται να τον ανάγκασαν να γονατίσει και στη συνέχεια να του έριξαν εύφλεκτο υγρό και να του έβαλαν φωτιά. Μάλιστα αντί να τον βοηθήσουν, φέρεται να κατέγραφαν το γεγονός με τα κινητά τους. 

Ο 35χρονος αρνήθηκε ότι τον εξανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και ότι του έβαλαν φωτιά

Ωστόσο, στην κατάθεσή του σήμερα ο 35χρονος φέρεται να αναίρεσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας.  

«Τα παιδιά αυτά είναι φίλοι μου. Πηγαίνω συχνά στην αντιπροσωπεία. Κανείς δεν με πρόσβαλε και κάνεις δε μείωσε την προσωπικότητα μου και την τιμή μου. Μαζευόμαστε συχνά και κάνουμε πλάκες. Το έκανα από μόνος μου και εκείνη την ημέρα είχα πιει λίγο παραπάνω.

Ισχυρίστηκε ότι το έκανε μόνος του γιατί είχε πιει λίγο παραπάνω

Η φωτιά δεν ήταν πάνω μου αλλά στο πάτωμα και δεν έχω τραυματιστεί. Μου έδωσαν και χρήματα που είπα τα κάλαντα. Δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη κανενός», φέρεται να είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με το pelop.gr.

Πάντως η γνωστοποίηση του περιστατικού προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top