«Ζω από θαύμα» - Συγκλονίζει η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου

«Μου χτυπούσε το κεφάλι στο ταμπλό» - Νέα καταγγελία για τον σύντροφό της

Νέες αποκαλύψεις για τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της βαφτιστήρας του Τριαντάφυλλου. Ο 33χρονος είχε κακοποιήσει και άλλη σύντροφό του / Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγκλονίζει η 22χρονη Χριστίνα, η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στη Ρόδο. Το κορίτσι, όμως, δεν ήταν το μόνο θύμα του. Ακόμα μία κοπέλα αποκάλυψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι και εκείνη ξυλοκοπήθηκε άσχημα από τον ίδιο άνθρωπο.

Η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου! Πίστεψα ότι θα με σκότωνε!», είπε η 22χρονη μιλώντας σήμερα στην εκπομπή. Στο πλατό και ο νονός της, ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο οποίος δήλωσε την πλήρη στήριξή του και απηύθυνε έκκληση σε όλους να μη συμβούν ξανά τέτοια περιστατικά. «Αυτό που έκανε η Χριστίνα θέλει μεγάλη ψυχραιμία. Μπράβο κοριτσάκι μου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου

Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο σύντροφος της 22χρονης να της επιτίθεται έξω από το μαγαζί που λίγα λεπτά διασκέδαζαν, να τη ρίχνει στο έδαφος, να τη ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα και να τη σέρνει από τα μαλλιά. Μετά από λίγα λεπτά ο ξάδελφος του 33χρονου που ήταν μαζί τους κατάφερε να τον σταματήσει.

Η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Το κορίτσι κατάφερε να σωθεί χάρη στην εφαρμογή panic button, μέσω της οποίας ενημέρωσε την αστυνομία και την οικογένειά της, που πήγαν στο σπίτι τους και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο 33χρονος είχε ξυλοκοπήσει άγρια και άλλη σύντροφό του

Αυτό που προκαλεί, όμως, αλγεινή εντύπωση είναι ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος επιτίθεται σε σύντροφό του. Η μαρτυρία ακόμα μίας πρώην κοπέλας του, που ούτε εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από το μένος του είναι αποκαλυπτική.

Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε. Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση για περίπου και οι δύο εργάζοταν βράδυ ως τραγουδιστές. Ο 33χρονος, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το κορίτσι, βγήκε εκτός εαυτού, όταν ένα βράδυ τη ρωτούσαν αν σκέφτεται να παντρευτεί και να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Νέο θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της βαφτιστήρας του Τριαντάφυλλου

«Φεύγοντας από εκεί, σταμάτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να μου επιτίθεται λεκτικά. "Πότε σκοπεύεις να αφήσεις το τραγούδι, εγώ θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί και με κοροϊδεύεις". Εγώ του είπα ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητούμε κάτι τέτοιο», είπε η κοπέλα.

Αυτός δεν ηρέμησε. Άρχισε να με χτυπάει. Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου χτυπούσε το κεφάλι πάνω στο ταμπλό. Με το άλλο χέρι με χτυπούσε στο πρόσωπο.

«Με χτύπησε πάρα πολύ. Βρήκα τη δύναμη και άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και βγήκα. Πέρασε ένας περαστικός με μηχανάκι και με είδε. Όταν ήρθε να με βοηθήσει, πήρε ένα μεγάλο ξύλο και άρχισε να ξυλοκοπεί και εκείνον», συμπλήρωσε.

«Ξέρω και άλλα περιστατικά από άτομα που έχει κακοποιήσει και δεν είναι μόνο γυναίκες», πρόσθεσε με λυγμούς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top