Ο Μίχος προσέγγιζε ακόμα και οικογενειακούς φίλους για τη 12χρονη

Τι αποκάλυψε στο Star ένας από αυτούς για τη δράση του 53χρονου

Τι αποκάλυψε οικογενειακός φίλος για τον Ηλία Μίχο, στον οποίο φέρεται να προωθούσε τη 12χρονη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αν και άνθρωπος της εκκλησίας, ο Ηλίας Μίχος φαίνεται πως δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο στη σεξουαλικη κακοποίηση της 12χρονης. Ο κατηγορουμενος φέρεται να «πάσαρε» το ανήλικο κορίτσι ακόμη και σε φίλους της οικογένειας της άτυχης μικρούλας στον Κολωνό. Ένας από αυτούς μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος.

Κολωνός: «Ο Μίχος φωτογράφιζε 28χρονη και έστελνε το υλικό σε φίλους του»

Δεν πίστευε στα μάτια του ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, όταν είδε στο κινητό του ανήθικες προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της 12χρονης στο viber. Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο άτυχο κορίτσι και τα αδέλφια του. Ο Μίχος το γνώριζε και τον προσέγγιζε χωρίς φραγμούς, όπου μυριζόταν χρήμα. 

Κολωνός: «Η μάνα είναι το εργαλείο», λέει ο Μίχος σε συγκατούμενούς του

Ηλίας Μίχος

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να προωθούσε την ανήλικη στον Κολωνό ακόμα και σε οικογενειακούς φίλους / Φωτογραφία Facebook

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, ο άνδρας αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστελνε ο Ηλίας Μίχος μέσω του προφίλ της 12χρονης:

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα... Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης!», δήλωσε ο άνδρας.

Κολωνός: «Έχω πληροφορία και για άλλο παιδί» - Νέα μαρτυρία για τον Μίχο

Κολωνός: Ο Μίχος έκανε τη ζωή του παρά τις αποκαλύψεις

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου, όταν η θεία της 12χρονης ανακάλυψε τα φρικτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού και επικοινώνησε με τον Ηλία Μίχο. 

Σε κατάσταση σοκ του είπε ότι θα πληρώσει για αυτά που έγραφε στο παιδί, όμως ο Ηλίας Μίχος φάνηκε να μην ταράσσεται:

Θεία 12χρονης: Ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο;

Μίχος: Εσύ ποια είσαι;

Θεία 12χρονης: Εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξει τον λάκκο.

Μίχος: Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα...

Το αφτί του 53χρονου ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ όμως δεν ίδρωσε. Συνέχισε την αρρωστημένη δράση του απτόητος, ακόμη και μετά τις καταγγελίες, ενώ φέρεται να φλέρταρε και με άλλες γυναίκες, στέλνοντάς τους αισχρά σεξιστικά μηνύματα.

Ηλίας Μίχος 2

Αποκαλύψεις για τη δράση του Ηλία Μίχου έρχονται διαρκώς στο «φως»

Ακολουθεί διάλογος του Μίχου με γνωστή του στις 5 Οκτωβρίου, δύο μόλις ημέρες μετά το διαζύγιό του: 

Γνωστή Ηλία Μίχου: Μπορείς να καταλάβεις ότι σε έχω γραμμέμο όσο δεν πάει άλλο; Επιτέλους, σταμάτα να με ενοχλείς. Με αηδιάζεις . Δε θέλω καμία σχέση μαζί σου. Ξέχασε με επιτέλους. Παντρεύομαι. 

Μίχος: Η ώρα η καλή. Και δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Όλα καλά. Μια πρόταση έκανα. Τίποτα άλλο; Αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο θα ήθελα να πάμε για ... και θα περάσουμε όμορφα και δε θα σε αφήσω έτσι. 

Γνωστή Ηλία Μίχου: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προτίμηση. Δεν έχω χρόνο...

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top