Ο 53χρονος προσέγγιζε ακόμα και οικογενειακούς φίλους για τη 12χρονη

Τι αποκάλυψε στο Star ένας από αυτούς για τη δράση του 53χρονου

Κολωνός: Οικογενειακός Φίλος 12χρονης Αποκαλύπτει Στο Star

Αν και άνθρωπος της εκκλησίας, ο 53χρονος φαίνεται πως δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο στη σεξουαλικη κακοποίηση της 12χρονης. Ο κατηγορουμενος φέρεται να «πάσαρε» το ανήλικο κορίτσι ακόμη και σε φίλους της οικογένειας της άτυχης μικρούλας στον Κολωνό. Ένας από αυτούς μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, όταν είδε στο κινητό του ανήθικες προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της 12χρονης στο viber. Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο άτυχο κορίτσι και τα αδέλφια του. Ο 53χρονος το γνώριζε και τον προσέγγιζε χωρίς φραγμούς, όπου μυριζόταν χρήμα. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο, ο άνδρας αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστελνε ο 53χρονος μέσω του προφίλ της 12χρονης:

«Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα... Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο 53χρονος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης!», δήλωσε ο άνδρας.

Κολωνός: Ο 53χρονος έκανε τη ζωή του παρά τις αποκαλύψεις

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου, όταν η θεία της 12χρονης ανακάλυψε τα φρικτά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού και επικοινώνησε με τον 53χρονο.

Σε κατάσταση σοκ του είπε ότι θα πληρώσει για αυτά που έγραφε στο παιδί, όμως ο 53χρονος φάνηκε να μην ταράσσεται:

Θεία 12χρονης: Ποιος είσαι εσύ που μιλάς με 11χρονο;

53χρονος : Εσύ ποια είσαι;

Θεία 12χρονης: Εγώ είμαι αυτή που θα σου ανοίξει τον λάκκο.

53χρονος : Δεν μπορείς να μου κάνεις τίποτα...

Το αφτί του 53χρονου ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ όμως δεν ίδρωσε. Συνέχισε την αρρωστημένη δράση του απτόητος, ακόμη και μετά τις καταγγελίες, ενώ φέρεται να φλέρταρε και με άλλες γυναίκες, στέλνοντάς τους αισχρά σεξιστικά μηνύματα.

Ακολουθεί διάλογος του 53χρονου με γνωστή του στις 5 Οκτωβρίου, δύο μόλις ημέρες μετά το διαζύγιό του: 

Γνωστή 53χρονου: Μπορείς να καταλάβεις ότι σε έχω γραμμέμο όσο δεν πάει άλλο; Επιτέλους, σταμάτα να με ενοχλείς. Με αηδιάζεις . Δε θέλω καμία σχέση μαζί σου. Ξέχασε με επιτέλους. Παντρεύομαι. 

53χρονος: Η ώρα η καλή. Και δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Όλα καλά. Μια πρόταση έκανα. Τίποτα άλλο; Αν κάποια στιγμή έχεις χρόνο θα ήθελα να πάμε για ... και θα περάσουμε όμορφα και δε θα σε αφήσω έτσι. 

Γνωστή 53χρονοτυ: Ευχαριστώ πάρα πολύ για την προτίμηση. Δεν έχω χρόνο...

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top