Κολωνός: Ο σύζυγος και δύο παιδιά επισκέφθηκαν τη μητέρα της 12χρονης

Στις φυλακές Κορυδαλλού

Κολωνός: Ο σύζυγος και δύο παιδιά επισκέφθηκαν τη μητέρα της 12χρονης

Σε πλήρη απομόνωση βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η μητέρα που κατηγορείται πως εξέδιδε την ίδια της την κόρη στον Κολωνό. Σήμερα την επισκέφθηκαν ο σύζυγος και δύο από τα παιδιά της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου η κόρη και ο γιος της, συνοδευμένοι από τον πατέρα τους, έφτασαν λίγο μετά τη μία και μισή κρατώντας μια τσάντα πλάτης και μια χάρτινη σακούλα, που είχε ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της 37χρονης, τα οποία ζήτησε η ίδια μέσα από το κελί της.

Ο σύζυγος και τα δύο ενήλικα παιδιά της 37 Χρόνης παρέμειναν για τουλάχιστον μιάμιση ώρα μέσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Ήταν το δεύτερο επισκεπτήριο. 

Ωστόσο για πρώτη φορά ο δεκαοκτάχρονος γιος της,  έβλεπε την μητέρα του πίσω από τα κάγκελα των φυλάκων.

Η 37χρονη δεν έχει συναντηθεί με καμία κρατούμενη, καθώς οι σωφρονιστικοί κρίνουν ότι δεν είναι ασφαλής. Προαυλίζεται μόνη της και διαφορετικές ώρες από άλλες κρατούμενες, έχει ειδικό καθεστώς επισκεπτηρίου και με τους μόνους που επικοινωνεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών είναι τα παιδιά της και η δικηγόρος της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star την έχουν δει στο κελί της ο ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός των φυλακών.

Μερικά είδη πρώτης ανάγκης αγόρασε από το κυλικείο των φυλακών τις προηγούμενες μέρες. Δεν έχει ζητήσει τίποτα το διαφορετικό από όσα δικαιούται, ενώ  σε αναμονή είναι η έγκριση από το συμβούλιο των φυλακών για την αγορά τηλεόρασης, προκειμένου να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.  

Ο γιος της, από την πρώτη στιγμή στηρίζει την μητέρα του παρά τις βαριές κατηγορίες. Στο άκουσμα της απόφαση για την προφυλάκιση της πριν από λίγες ημέρες είχε λυγίσει, φωνάζοντας με λυγμούς. 

«Η μητέρα μας ήταν πάντα δίπλα μας,  δε φταίει σε τίποτα, μεγάλωσε σε μοναστήρι. Το βιβλιάριο και η κάρτα ήταν πάντα στο τραπέζι στο σαλόνι. Όλοι χρησιμοποιούσαμε την κάρτα» έχει πει ο γιος της 37χρονης.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top