Σκύλος επιτέθηκε σε οκτώ μηνών μωρό: «Δεν ήξερα αν το παιδί μου είχε μάτι»

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του βρέφους

Επίθεση από λυκόσκυλο δέχθηκε ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών στην Αμμουδάρα της Κρήτης, ενώ ήταν στην αγκαλιά της γιαγιάς του, τραυματίζοντάς το στο μάτι, τον μηρό και το μπράτσο.

Κρήτη: Μωρό στο νοσοκομείο μετά από επίθεση λυκόσκυλου

Η γιαγιά είχε πάρει αγκαλιά το εγγονάκι της, προκειμένου να πάνε μια βόλτα στην παραλία. Η ιδιοκτήτρια του σκύλου, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, έβγαινε από το σπίτι με τον σκύλο της, όταν ξαφνικά το ζώο επιτέθηκε στο μωρό. 

μωρό επίθεση σκύλος

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη για το περιστατικό. 

«Το παιδί είναι τραυματισμένο, πονάει. Δεν μπορώ να του βάλω τα φάρμακα, αρχίζει και κλαίει. Είναι δαγκωμένο στο πρόσωπο, στο μάτι, κάτω από το μπράτσο και τον μηρό. Ο σκύλος είναι πολύ επιθετικός, όποιος και να περάσει γαβγίζει», είπε αρχικά η μητέρα του μωρού και πρόσθεσε: 

Ενώ έβγαιναν από το σπίτι, ο σκύλος πήρε φόρα, επιτέθηκε στο παιδί μου και άρχισε να το δαγκώνει. Αν ήταν σε καρότσι, δεν ξέρω αν θα ζούσε το παιδί μου. Η μάνα μου μού έφερε το παιδί μέσα στα αίματα, δεν ήξερα αν το παιδί μου είχε μάτι.

Αναφερόμενη στην ιδιοκτήτρια του σκύλου, είπε ότι η γυναίκα προσέγγισε τον σύζυγό της μετά την επίθεση και ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε το ζώο. «Ο σκύλος δεν έφαγε το παιδί σου, η πεθερά σου το έβαλε εκεί», φέρεται να είπε, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο πατέρας του βρέφους. 

μωρό επίθεση σκύλος Κρήτη

Το οκτώ μηνών βρέφος που δέχθηκε επίθεση από το λυκόσκυλο στην Κρήτη, τραυματίστηκε σε πρόσωπο, μηρό και μπράτσο

βρέφος επίθεση σκύλος 3

Τι ισχυρίζεται η ιδιοκτήτρια του σκύλου

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου, μιλώντας στην εκπομπή, υποστήριξε ότι υπέστη ξυλοδαρμό από τον πατέρα, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι τους για να βοηθήσει.

«Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα για ευνόητους λόγους. Δεν έχει ειπωθεί ότι εγώ υπέστη ξυλοδαρμό από τον πατέρα, όταν πήγα να βοηθήσω να πάμε το παιδί στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει δύο μηνύσεις, για ξυλοδαρμό και για απειλές εναντίον εμού και του σκυλιού», επεσήμανε και τόνισε ότι το λυκόσκυλο δεν έφυγε ποτέ από την αυλή και ότι είναι πάντα δεμένο με λουρί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top