Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι «εξορκιστές» της «Εκκλησίας των Εθνών»

«Αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Χριστού»

Ελεύθεροι αφέθηκαν σήμερα ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» και στενός συνεργάτης του που έκαναν «εξορκισμούς» στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο επικεφαλής των τελετών εξορκισμού και ο βοηθός του

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα αργότερα, αφέθησαν ελεύθεροι και ορίστηκε ρητή δικάσιμος για τους δύο συλληφθέντες στις 14 Νοεμβρίου.

εξορκισμοί Θεσσαλονίκη

Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Χριστού»

Κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια, ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» δήλωσε ότι δεν έκανε κάτι κακό και ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν:

Δεν έκανα κάτι για να μετανιώσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου. Ευχαριστώ το σύνταγμα που έχουμε ανεξιθρησκεία.

εξορκισμοί Θεσσαλονίκη 2

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης «Νεράιδα», στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία» στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς εκεί λειτουργούσε χωρίς άδεια ο υποτιθέμενος χώρος λατρείας.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης μετέβησαν στο πρώην κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία», όπου λειτουργούσε χωρίς άδεια ο συγκεκριμένος χώρος λατρείας.

Εντός του χώρου εντοπίστηκαν 25 πιστοί. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον στενό συνεργάτη του επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», ενώ λίγη αργότερα και ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Θέρμης, όπου και συνελήφθη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top