Φωκίδα: 15 χρόνια φυλακή στον πατέρα που ασελγούσε στην κόρη του

Χωρίς αναστολή η ποινή – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες

Φωκίδα: 15 χρόνια φυλακή στον πατέρα που ασελγούσε στην κόρη του

Ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας στον 43 χρονο πατέρα που συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 σε περιοχή του Ευπαλίου Φωκίδας με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος των τριών ανήλικων παιδιών του. Λίγο μετά τη σύλληψη του 43χρονου αποκαλύφθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη μεγαλύτερη κόρη του. Σημειώνεται ότι ασελγούσε σε βάρος της, πριν το κορίτσι συμπληρώσει την ηλικία των 14 ετών, ενώ όπως αποκαλύφθηκε είχε και σεξουαλική επαφή μαζί της αγότερα, σύμφωνα με το LamiaReport

38χρονος βασάνιζε σεξουαλικά δύο ανήλικα με συνεργό τη ... γιαγιά τους

Ομόφωνη ήταν απόφαση του δικαστηρίου για ποινή κάθειρξης 15 ετών χωρίς αναστέλλουσα ισχύ. 
Αυτό σημαίνει ότι ο 43χρονος θα επιστρέψει στις Φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται κρατείται από το καλοκαίρι του 2021.

Οικογενειακή τραγωδία στη Λιβαδειά: Νεκρά δύο αδέλφια σε τροχαίο

Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες

Τα τρία παιδιά ζούσαν έναν εφιάλτη στα χέρια του 43χρονου, ενώ η μητέρα τους είχε φύγει από το σπίτι.
Η περιγραφή του μεγαλύτερου γιου – 17 ετών σήμερα – κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είναι ανατριχιαστική και δεν άφησε περιθώρια για παρερμηνείες. «Δεν τον εμπιστεύομαι, δεν περνάγαμε καλά. Δε θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν από τους δύο γονείς μου. Θέλω να επιστρέψω στο Ίδρυμα», κατέληξε στην κατάθεσή του ο 17χρονος. Ο ίδιος μαζί με τις αδερφές του βρίσκεται πλέον στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δύο βιασμούς, αθώος για άλλους δύο

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που το βασικό θύμα της υπόθεσης δε παρευρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες, η Εισαγγελέας Έδρας επεσήμανε ότι «από όσους ψυχολόγους την εξέτασαν, κανείς δεν είπε ότι αυτά που κατήγγειλε είναι μυθοπλασία».

Λαμία: Τροχαίο με νεκρό έναν 49χρονο

Ο 43χρονος πατέρας φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Στην απολογία του αναφέρει ότι η κόρη του τον εκδικείται επειδή δεν την άφηνε να βγαίνει με τις φίλες της και να γυρνάει στο σπίτι μετά τις 11 το βράδυ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top