Αποκλειστικά στο Star ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

«Δεν την πήρα με το ζόρι, ήμουνα λίγο πιεστικός, ζητάω συγγνώμη»

Άλλη μια είδηση από τραγουδιστή της τραπ μουσικής έρχεται στο φως για να προβληματίσει. Τράπερ από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται για βιασμό ανήλικης. 

Ελεύθερος ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό τεσσάρων γυναικών

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του. Ο Πέτρος Δήμου γνωστός και ως Saint αρνείται τις κατηγορίες μέσα από τις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Δεν ισχύει ούτε η αρπαγή, ούτε κάποιος βιασμός. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είπε ψέματα ότι την έχω κάνω αρπαγή και ότι την εκβίασα και πήγε η κατηγορία βιασμός. Σοκαρίστηκα! Ήρθαν από το σπίτι με πήρανε και ήμουνα σαλταρισμένος. Δεν την πήρα με το ζόρι, δεν υπήρξε κάποιος βιασμός, την πήρα με τη θέληση της. Η μια δυσάρεστη είδηση για τραγουδιστή της τραπ μουσικής, διαδέχεται την άλλη.

O Πέτρος Δήμου, γνωστός ως Saint γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό 16χρονης. 
Σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα για να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο. Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» - Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Η αστυνομία ζητάει όσοι πολίτες έχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά. Ο 27χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε, μιλάει μέσα από τις φυλακές Γρεβενών στην Τασούλα Παπανικολάου. 

«Βρεθήκαμε δύο φορές τέσσερα άτομα. Εγώ, ο ξάδερφος μου, η αδερφή της και η κοπέλα και έγινε προξενιό από την αδερφή της. Βρεθήκαμε τις δύο φορές τετράδα και την τρίτη φορά βρεθήκαμε τα δυό μας. Ούτε η ίδια είπε ότι έχω κάνει μαζί της σεξ. Είχα ανοιχτό και το παράθυρο, απλά στο αμάξι μου κλειδώνουν αυτόματα οι ασφάλειες.

Ήμουνα λίγο πιεστικός λεκτικά και το λάθος μου είναι που επέμενα με τις λέξεις αντί να πω τέλος. Αυτό ήταν η βλακεία μου και ζητάω και συγγνώμη».

Μητέρα 16χρονης: «Την τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στο δίπλα χωράφι»

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή LIVE NEWS  στο Μega «Δεν τον γνώριζε. Δεν έχουν βγει ποτέ. Δηλαδή απλά την είδε, αυτό. Το κορίτσι ήταν στο χορό (Σχολή χορού), εφτά η ώρα το απόγευμα, την είχε στημένη δύο - δυόμιση ώρες, με το που βγήκε από εκεί «Να σου πω», με το «Να σου πω», την τράβηξε μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στο δίπλα χωράφι. Εκεί προσπάθησε, υπάρχουν στοιχεία».

Ο τράπερ Saint κατηγορείται ότι στις 7 Ιουνίου παρέσυρε την 16χρονη σε απόμερη περιοχή του Λαγκαδά, την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο παρά τη θέληση της και την υποχρέωσε σε σεξουαλικές πράξεις. 

Όπως λέει η Ανθούλα Ανάσογλου δικηγόρος του τράπερ «Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο παιδί το οποίο απλως ερωτεύτηκε και έκανε κάποιες λάθος κινήσεις. Σίγουρα δεν έχουν συμβεί αυτά που ακούγονται. Σίγουρα τα αισθήματα είναι ειλικρινή. Είχαν ένα φλερτ - Και βγήκαν ένα ραντεβού εκείνη την ημέρα; - Ακριβώς, έτσι». 

Ο συγκεκριμένος τράπερ μάλιστα είχε προκαλέσει ξανά τον Ιανουάριο του 2021. Εν μέσω σκληρού λοκντάουν είχε συγκεντρώσει πλήθος νεαρών Ρομά στον Δενδροπόταμο και με όπλα στα χέρια τα οποία ήταν ψεύτικα όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος, γύρισε ένα βίντεο κλιπ. Δεκάδες ανήλικοι, χωρίς μάσκες χόρευαν με πιστόλια στα χέρια. 

Ηράκλειο: «Δεν ήταν βιασμός, το ήθελε το παιδί» - Προφυλακιστέος ο 52χρονος

Ναρκωτικά, βία, υποβιβασμός των γυναικών. Και όλα αυτά μέσω της τραπ μουσικής. Εκπρόσωποι της προκαλούν και κατηγορούνται για βαριά αδικήματα. Κι όμως αποτελούν πρότυπα για πολλούς νέους. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top