Χαλάνδρι: Ο 18χρονος είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του πριν ένα μήνα

Σμπαράλια το αμάξι του - Δίωξη στον 19χρονο φίλο του

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 18χρονου που «έχασε» τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι. Όπως αποκάλυψαν, στο παρελθόν είχε και άλλο τροχαίο μαζί με τη μητέρα του.

Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από τις κόντρες, λίγο πριν το τροχαίο

Ένα παιδί 18 ετών έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, λίγο πριν μάθει τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων. Ο άτυχος νεαρός φέρεται να έκανε κόντρες με έναν φίλο του σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου.

τροχαίο Χαλάνδρι βίντεο

Στιγμιότυπο από βίντεο που δείχνει την κόντρα, λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο

Χαλάνδρι: Χωρίς δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε - Συνελήφθη ο φίλος του

Θείος του θύματος που μίλησε στο Star ανέφερε ότι πριν ένα μήνα περίπου το παιδί είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του:

Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστηρίο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες.

Τροχαίο Χαλάνδρι: Η διαδρομή του θανάτου που «στοίχισε» τη ζωή του Παναγιώτη

Η διαδρομή του θανάτου ήταν κοντά στη γειτονιά του Παναγιώτη. Από τη Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία, στον αριθμό 51 της Παλαιολόγου, ο 18χρονος κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καβάλησε τη νησίδα και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η πρόσκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο νεαρός, ήταν τόσο σφοδρή, που ξεριζώθηκε το δέντρο. Στο σημείο του δυστυχήματος έμειναν ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου και κάποια προσωπικά αντικείμενα του νεαρού.

τροχαίο Χαλάνδρι

Σμπαράλια το αυτοκίνητο του 18χρονου. Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος

τροχαίο Χαλάνδρι αμάξι

Ο 19χρονος φίλος του Παναγιώτη που ήταν μαζί του και φέρεται να έκαναν μαζί κόντρες συνελήφθη. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προκλήθηκε θάνατος ατόμου.

Ο 19χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top