Πάτρα: Η Ρούλα ενημέρωσε μια μέρα πριν για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της γυναίκας φέρνει στο «φως» το Star

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η πληροφορία πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε ανακοινώσει τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς 24 ώρες πριν αυτός πραγματοποιηθεί.   

Πάτρα: Μυστήριο με τις λίρες και την περιουσία της σπιτονοικοκυράς

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε από την Πάτρα η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα φέρεται να είχε ενημερώσει το φιλικό περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς 24 ώρες πριν τον θάνατό της ότι η 69χρονη θα πεθάνει.  

Πάτρα: «Θα συλληφθούν άλλοι τρεις» - Νέα στοιχεία για τη σπιτονοικοκυρά

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, η γυναίκα κατέληξε στις 12/9/2020 στις 18:00, όμως σύμφωνα με τους συναδέλφους και τους φίλους της σπιτονοικοκυράς, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους ενημέρωσε ότι θα πεθάνει μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα την Παρασκευή.  

Πάτρα: Υποθηκευμένο το οίκημα στην Μπιζανίου, εκτός από τον όροφο που έγινε το στούντιο 

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, το ακίνητο στην Πάτρα όπου διέμενε η Ευγενία Θεοδωροπούλου και το ζευγάρι ήταν υποθηκευμενο, εκτός από τον όροφο όπου φαίνεται να διατηρούσε το στούντιό του ο Μάνος Δασκαλάκης. 

«Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά», λέει η αδελφή της Ρούλας

Έγγραφα που έφερε στο φως το Star δείχνουν ότι το ισόγειο της οδού Μπιζανίου, όπου νοίκιαζε το ζευγάρι ειναι διπλά υποθηκευμένο για χρέη σε τράπεζα και στο δημόσιο που ξεπερνούν τις 26.000 ευρώ. 

Πάτρα - έγγραφα σπιτιού σπιτονοικοκυράς

Ο δεύτερος όροφος όπου έμενε η σπιτονοικοκυρά ειναι επίσης υποθηκευμένος με χρέη που ξεπερνούν τις 165.000 σε ευρώ και ελβετικά φράγκα.  

Όμως ο πρώτος όροφος όπου φέρεται να είχε το στούντιο ο Μάνος Δασκαλάκης ειναι καθαρός.  

Πάτρα: Τι συνέβη με τα έξοδα της κηδείας της σπιτονοικοκυράς  

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας ζητούν να διερευνηθεί αν πράγματι η Ευγενία Θεοδωροπούλου είχε αφήσει 10.000 ευρώ στην άκρη προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της. 

Ωστόσο, ο Μάνος ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε την ταφή και τα έξοδα της κηδείας, η οποία στοίχισε περίπου 2.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να του επιστραφούν από το δημόσιο 1.000 ευρώ. 

Έγγραφα ντοκουμέντα που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το ακίνητο της οδού Μπιζανίου

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top