Πάτρα: Μυστήριο με τις λίρες και την περιουσία της σπιτονοικοκυράς

«Η πλευρά Δασκαλάκη να απαντήσει πώς χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο»

Για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μίλησε ο δικηγόρος των συγγενών της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πάτρα: «Θα συλληφθούν άλλοι τρεις» - Νέα στοιχεία για τη σπιτονοικοκυρά

Όπως είπε, θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την χρήση του πληρεξουσίου που είχε κάνει η 69χρονη στον πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη

«Θα κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η μεριά του Μάνου Δασκαλάκη να δηλώσει έαν χρησιμοποίησε και με ποιόν τρόπο το πληρεξούσιο και εάν έχει εκποίησει τις λίρες. Εάν δεν το κάνει και δεν καταθέσει το πληρεξούσιο θα αναγκαστεί βιαίως να προσέλθει», επεσήμανε ο κ. Θεοδωρόπουλος. 

«Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο από τη σπιτονοικοκυρά», λέει η αδελφή της Ρούλας

Όπως είπε ο δικηγόρος, η σπιτονοικοκυρά, που ήταν φιλόλογος, είχε μεγάλη περιουσία τόσο από τον πατέρα της όσο και απο την σύζυγό της που είχε πεθάνει. Ανάμεσα σε αυτή την περιουσία φέρεται να υπήρχαν και κάποιες χρυσές λίρες που κληρονόμησε από τον πατέρα της, αλλά και χρηματικές καταθέσεις.

«Οι λίρες που άφησε η 69χρονη υπάρχουν, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε κατασπατάληση κάποιων τραπεζικών καταθέσεων. Πού τα βρήκε τα χρήματα που είχε το ζευγάρι και γλεντούσε  με αυτά μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Η θανούσα δεν είχε παιδιά. Θα ερευνηθεί το πληρεξούσιο εάν ήταν πλαστό ή αυθεντικό», κατέληξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top