Καλαμάτα: 53χρονος βίασε την ανιψιά του σε ηλικία έξι ετών

Το παιδί αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε μετά από οχτώ χρόνια

Στους εκπαιδευτικούς της εκμηστυρεύτηκε τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον σύντροφο της άρρωστης μητέρας της και μία ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

Οργή και φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας 53χρονος βίασε την ανήλικη ανιψιά του, όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών στην Καλαμάτα. 

Το παιδί μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα του τον εφιάλτη που είχε ζήσει κι εκείνη απευθύνθηκε αμέσως στις αρχές. 

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr ο 53χρονο συνελήφθη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. 

Καλαμάτα: Πώς αποκαλύφτηκε η φρικτή αλήθεια

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από λίγες μέρες στο σχολείο του παιδιού, όταν μια καθηγήτρια, η οποία είχε καταλάβει ότι κάτι το απασχολεί, κατάφερε να το κάνει να την εμπιστευτεί και να της αποκαλύψει το μυστικό που βασάνιζε την ψυχή της. 

Το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα του ότι σε ηλικία έξι ετών, το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ίδιο του τον θείο. 

Μετά από αυτό η εκπαιδευτικός κινήθηκε διακριτικά και ειδοποιήθηκε από το σχολείο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση. 

Το 14χρονο σήμερα κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο κι επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της. Η ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 53χρονου και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του. 

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top