Πάνος Σόμπολος: «Πώς θα αποζημιώσεις την κοπέλα, που εμείς λέγαμε φόνισσα;»

Τι πιστεύει για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφέρθηκε ο «πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ» Πάνος Σόμπολος, καλεσμένος στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη… Δεν πρέπει να προτρέχουμε… Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί. Είμαι βέβαιος ότι θα ριχθεί φως στην υπόθεση της Πάτρας. Ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι και να γίνεται. Θα το δούμε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει δεκάδες χιλιάδες δολοφονίες (αν πρόκειται για δολοφονία γιατί μπορεί να είναι ασθένεια, ιατρικό λάθος ή αμέλεια). Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι είναι αυτός που υποθέτεις. Ξέρεις πόσες φορές πέφτεις έξω;», δήλωσε ο έμπειρος δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν αποκλείει καμία εκδοχή. 

ο Πάνος Σόμπολος

Ο «πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ», Πάνος Σόμπολος

«Μπορείς να μου πεις πώς θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα;»

Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο κ. Σόμπολος αναφέρθηκε μάλιστα σε μία παλαιότερη υπόθεση, αυτή της διπλής δολοφονίας στη Λακωνία. 

«Αναφέρω συχνά ένα παράδειγμα που περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Είχαμε μια διπλή δολοφονία στη Λακωνία και βρέθηκαν νεκροί ο άνδρας κι η γυναίκα. Στο χωριό γινόταν σούσουρο και πήρα συνεντεύξεις. Συλλαμβάνεται η κόρη κι έλεγε δεν το έκανα. Τελικά πάει στο δικαστήριο, καταδικάζεται δις ισόβια για τη μάνα της και τον πατέρα της. 

Είχε διαφορές με τους γονείς της για κληρονομικά κι έλεγαν για αυτό τους σκότωσε. Λίγο πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, συλλαμβάνεται μια συμμορία δολοφόνων εδώ στην Αθήνα και μεταξύ άλλων ομολογούν ότι διέπραξαν και το διπλό έγκλημα στη Λακωνία. 

Μπορείς να μου πεις πώς θα αποζημιώσεις αυτήν την κοπέλα, που εμείς λέγαμε η φόνισσα, η μητροκτόνος, η πατροκτόνος κι ό,τι χαρακτηρισμούς θέλεις; Για αυτό λέω δεν πρέπει να προτρέχουμε. Στην υπόθεση της Πάτρας να είμαστε προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top