Δολοφονία Μακρή: Σκότωσαν βασικό μάρτυρα - Στο δικαστήριο η Καρύδα

Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο η δίκη, που ήταν να ξεκινήσει σήμερα, σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα, το 2018.

Στο εδώλιο θα κάθονταν οι δύο Βούλγαροι, οι οποίοι είναι αδέλφια και σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκαν. Ο μεν φυσικός αυτουργός σε ισόβια και ο άλλος σε 10 χρόνια κάθειρξη. Το αίτημα για αναβολή υπεβλήθη από την υπεράσπιση των Βούλγαρων κατηγορούμενων.

Σήμερα, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αίθουσα συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών. Στο δικαστήριο ήταν παρούσα και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Δολοφονήθηκε μάρτυρας κατηγορίας στη Βουλγαρία

Μια νέα εξέλιξη  ήρθε να ταράξει τα νερά της συγκλονιστής υπόθεσης. Όπως επιβεβαίωσε, χθες, ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης, στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», ένας εκ των μαρτύρων κατηγορίας δολοφονήθηκε στη Βουλγαρία, πριν από επτά μέρες. 

«Ήταν όμως ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει από το βίντεο, που όλοι είχαμε δει, το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή» εξήγησε ο κ.Μαρακάκης. 

Καρύδα: Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του άνδρα της στην ίδια πασαρέλα!

Σήμερα, μετά την αναβολή της δίκης, ο δικηγόρος είπε: «Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ένας εκ των μαρτύρων που είχαν κληθεί στην προδικασία, αλλά δεν είχε κληθεί στο δικαστήριο δολοφονήθηκε την περασμένη Τρίτη. Είχε αναγνωρίσει τον δράστη της δολοφονίας Μακρή. Ίσως από το κινητό του συλληφθέντα για τη δολοφονία του μάρτυρα αντληθεί υλικό που να βοηθήσει τη δίκη. Ίσως βρεθεί ο ηθικός αυτουργός».

Πίσω από τη δολοφονία του 33χρονου μάρτυρα είναι ένας Μεξικάνος χορευτής που ήρθε το 2005 στην Ελλάδα, συνελήφθη με 4 κιλά κοκαΐνης και αποφυλακίστηκε πρόσφατα από τον Κορυδαλλό. Μετά την αποφυλάκισή του πήγε οδικώς στη Βουλγαρία με την εντολή να «εξαφανίσει» τον βασικό μάρτυρα.

Αυτό που εξετάζει τώρα το Ανθρωποκτονιών είναι αν συνδέεται η δολοφονία του μάρτυρα με τη δίκη που ξεκινά σε δεύτερο βαθμό. Εξετάζονται οι επικοινωνίες που είχε ο Μεξικανός εκτελεστής μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού με άλλα πρόσωπα, που μπορεί να συνδέονται ή να οδηγήσουν στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top